Connect with us

Oh! Media

Menang Hadiah Lebih Daripada RM30,000 & Bawa Pulang iPhone 14, Jom Beli Sambil Beramal Di Lotus’s!

Lotus's

Branded

Menang Hadiah Lebih Daripada RM30,000 & Bawa Pulang iPhone 14, Jom Beli Sambil Beramal Di Lotus’s!

Seperti yang korang tahu, negara kita sedang mengalami satu impak global iaitu kenaikan harga barangan dan perkhidmatan, inflasi, yang tak dinafikan telah memberi kesan yang besar kepada pengguna dalam perbelanjaan harian mereka. 

Jadi, memahami keadaan semasa, Lotus’s hadir membantu meringankan beban dengan menawarkan pelbagai diskaun penjimatan yang dapat membuatkan perbelanjaan korang lebih berhemat! 

Seperti yang korang tahu, Lotus’s merupakan pasaraya yang menjadi tumpuan disebabkan tawaran harga murah dan berpatutan serta sentiasa menyasar untuk menawarkan pelbagai promosi menarik, nilai, kualiti serta ketersediaan terbaik untuk rakyat Malaysia.

Sedar tak sedar, dah setahun dah Lotus’s bersama kita. Tahniah dan selamat Hari Jadi Lotus’s! Jadi, sempena sambutan ulang tahun sulung, mereka ingin memberikan lebih banyak lagi tawaran kepada rakyat Malaysia menerusi kempen Kongsi Ceria. Psst, dengar cerita ada banyak hadiah lumayan untuk dimenangi!

Berjimat Bersama Lotus’s Malaysia Menerusi Jualan Rahmah!

Dalam keadaan negara yang sedang mengalami penurunan inflasi sebanyak 3.6% untuk suku pertama 2023, ia bukanlah bermaksud kita dapat berbelanja sewenangnya! Jadi, Lotus’s hadir dengan pelbagai promosi yang dapat membuatkan korang lebih berhemat!

Lotus’s nak kongsi ceria dengan korang untuk jimat berbelanja menerusi Jualan Rahmah tau! Perghhh, ini yang kita mahukan!

Kalau korang nak tahu, korang berpeluang untuk menikmati tawaran Beli 1 Percuma 1 dari 19 Mei sehingga 26 Mei 2023, dan barangan yang korang boleh dapatkan adalah seperti berikut:

Sunsilk Hair Conditioner atau Shampoo 300ML(19 Mei 2023)
Men V neck/ Pocket Tee(19 Mei 2023)
Lotus’s 5pcs Sponge With Scouring Pads LC35(20 Mei 2023)
Ambi Pur Mini Clip Fresh Sky 2.2ML(21 Mei 2023)
Dove Bodywash 1L ASST(26 Mei 2023)

Jualan Beli 1 Percuma 1 ini hanya akan berlangsung selama SATU(1) hari saja. Jadi, jangan lupa tanda kalendar korang dan serbu Lotus’s Malaysia berdekatan!

Untuk lebih banyak promosi daripada Lotus’s Malaysia, KLIK DI SINI!

Menang 5 Juta Mata Ganjaran My Lotus’s Sepanjang Tempoh Promosi!

Siapa dekat sini selalu berbelanja di Lotus’s, tak sah kalau tak kumpul mata ganjaran betul tak? Sempena menyambut ulang tahun yang sulung, Lotus’s nak hadiahkan korang sebanyak 5,000,000 mata ganjaran My Lotus’s tau! Fulamak, bestnya!

Setiap minggu, ahli My Lotus’s berpeluang memenangi mata ganjaran berjumlah 1 juta pada setiap minggu sebagai hadiah utama serta 25 ahli berpeluang menerima hadiah saguhati berbentuk 10 ribu mata ganjaran. Ini yang buat min tak sabar nak beli-belah di Lotus’s!

Menariknya, cara untuk korang sertai peraduan 5,000,000 mata ganjaran My Lotus’s ini pun sangat senang! Korang ikut saja langkah di bawah ini: 

Langkah 1: Peserta perlu menjadi ahli My Lotus’s

Langkah 2: Peserta tidak perlu mengisi apa-apa borang kerana penyertaan adalah automatik dengan pembelian minima RM50 di mana-mana cawangan Lotus’s Malaysia atau dalam talian, dan resit perlu disimpan sebagai bukti pembelian sehingga pemenang diumumkan.

Langkah 3: Setiap RM50 yang dibelanjakan dalam satu resit akan layak untuk menyertai 1 penyertaan

Langkah 4: Kumpul lebih banyak penyertaan untuk dipilih sebagai sebahagian daripada pemenang

Psst, tips untuk menang peraduan ini adalah setiap satu resit perbelanjaan berjumlah RM50 dikira sebagai satu penyertaan, manakala resit berjumlah RM500 dikira sebagai 10 penyertaan. Lagi banyak berbelanja, lagi tinggi peluang korang tau~

Haa, senang saja kan? Tempoh peraduan akan berjalan bermula daripada 11 Mei sehingga 7 Jun ini. Jadi, ajak semua ahli keluarga dan kawan-kawan korang untuk berbelanja di Lotus’s sekarang! Kalau belum jadi ahli My Lotus’s lagi, korang boleh muat turun aplikasi DI SINI

Beri Galakan & Kongsi Ceria Dengan Mereka Yang Memerlukan

Di Lotus’s, kita bukan saja hanya boleh berbelanja, malah Lotus’s ingin mengingatkan kita bahawa dalam rezeki kita, terdapat juga rezeki untuk orang lain! Jom belanja sambil beramal dengan Lotus’s!

Sempena sambutan ulang tahun Lotus’s, apabila korang berbelanja di Lotus’s Malaysia, korang bukan saja berbelanja untuk diri sendiri, malah korang juga dapat berkongsi keceriaan bersama mereka yang memerlukan tau.

Untuk pengetahuan, Lotus’s Malaysia hadir dengan Buku Amal Lotus’s yang mana ia memberi korang peluang untuk melakukan amal kebaikan dengan hanya berbelanja RM1 sebagai sumbangan.  

Sumbangan tersebut kemudiannya akan diberikan kepada organisasi yang menjaga kesejahteraan kanak-kanak yang memerlukan seperti:

– Onkologi Pediatrik: Pusat Perubatan Universiti Malaya, Unit Hematologi dan Onkologi Pediatrik

– Fisioterapi dan Pemulihan Pediatrik: Pemulihan Pediatrik Sentuhan Tender

– Penjagaan Pediatrik untuk Cerebral Palsy: Gabungan Anak-Anak Palsi Serebrum (GAPS)

– Pendidikan Pemakanan: Nourish Malaysia

Menariknya, kalau korang berniat untuk menyumbang lebih banyak, korang digalakkan untuk membeli lebih banyak Buku Amal Lotus di semua 65 cawangan Lotus’s serta Lotus’s Shop Online

Untuk penyertaan lanjut, korang boleh layari laman web rasmi Lotus’s Malaysia. Jadi, jangan bab-bab shopping saja ajak kawan dan keluarga, amal jariah pun korang wajib ajak okay!

Lotus’s Nak Kongsi Ceria Dengan Korang Dengan iPhone 14

Untuk meriahkan lagi suasana sambutan ulang tahun sulung Lotus’s, mereka nak beri hadiah lumayan iaitu iPhone 14 serta hadiah saguhati sebanyak 20 e-baucar My Lotus’s berjumlah RM125 bersama 250,000 mata ganjaran My Lotus’s tau! Wow, happeninglah birthday Lotus’s!

Apa yang korang perlu buat untuk menangi hadiah-hadiah ini adalah hanya perlu merancakkan lagi suasana sambutan dengan berpakaian seperti ingin menyambut hari jadi dan berbelanja minima RM20 di mana-mana cawangan Lotus’s. 

Cara untuk menang very easy peasy saja tau, korang ikut langkah di bawah:

Langkah 1: Berbelanja minima RM20 di mana-mana cawangan Lotus’s dan simpan resit tersebut

Langkah 2: Tangkap gambar secara kreatif yang bertemakan Birthday Party OOTD di Lotus’s tersebut 

Langkah 3: Muat naik gambar di Instagram, tag @LotussMalaysia dan sertakan #Lotusskongsiceria

Langkah 4: Hantarkan bukti resit pembelian di DM Instagram Lotus’s

Langkah 5: Akaun Instagram perlulah dalam mod umum

Tips untuk menang, pakaian memainkan peranan penting seperti tuxedo, party gown, pakaian vibrant, penggunaan props seperti topi hari jadi serta belon dan gambar perlulah dilihat estetik dengan cara posing, lighting, beserta reaksi wajah yang gembira! Pergh, confirm helok!

Tempoh peraduan akan berjalan bermula daripada 11 sehingga 31 Mei saja tau. Jadi, make sure korang dress up dalam tema hari jadi semasa pergi ke Lotus’s buat grocery shopping pada hujung minggu ni tau! 

Untuk maklumat lanjut, korang klik saja DI SINI.

Nikmati Lebih Banyak Tawaran Berbaloi Di Lotus’s Malaysia

Banyak tawaran yang kami dah kongsikan ni, pastikan korang serbu mana-mana cawangan Lotus’s berdekatan tau! Kempen bermula daripada 11 Mei sehingga 7 Jun 2023!

Bukan itu saja, terdapat juga pelbagai aktiviti menarik serta hadiah lumayan untuk dibawa pulang seperti baucar tunai dan banyak lagi yang sedang dijalankan di Lotus’s Malaysia. Jangan lepaskan peluang!
Maklumat lanjut, layari laman web rasmi Lotus’s Malaysia, atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas