Connect with us

Oh! Media

Luqman Podolski Ambil ‘Barang’ Sampai Tak Nampak Awek? Apa Cerita Ni Bro?

Trending

Luqman Podolski Ambil ‘Barang’ Sampai Tak Nampak Awek? Apa Cerita Ni Bro?

Aduh Luqman, Luqman. Apa nak jadi ni?

ADVERTISEMENT

Relaks guys, kalau korang follow Instagram Luqman Podolski atau tonton televisyen, korang mesti tau kan apa yang kami sembangkan ni.

Baru-baru ni, Luqman jadi talent untuk satu jenama ubat titis mata terkenal di pasaran, Eye Mo. Apa yang membuatkan iklan tu agak viral sebabnya ramai yang komen mengatakan iklan tu lain daripada yang lain dan kreatif.

Kreatif macam iklan Thailand

“Macam iklan Siam ni”- Pengguna Instagram
“HAHAHAHA pakai eyemo baru nampak perempuan 😂”- Pengguna Instagram

Mungkin sebab dah bosan tengok iklan di televisyen yang ‘nampak’ sama. Rata-rata pengguna media sosial memuji iklan Eye Mo kali ni nampak berbeza. Lebih fresh macam tu.

Eye Mo “The Real Thing”

Kalau korang perasan, Eye Mo sebenarnya pernah ‘hilang’ daripada pasaran selama 5 tahun (2013-2017), disebabkan ubat titis mata sangat sinonim dengan jenama Eye Mo, rata-rata pengguna yang akan merujuknya sebagai Eye Mo apabila membeli produk titis mata.

Bagi mengumumkan kemunculan semulanya di pasaran, Eye Mo melancarkan kempen “The Real Thing” dengan berkolaborasi bersama selebrti media sosial terkenal, Luqman Podolski.

“Eye Mo melancarkan kempen The Real Thing untuk memberitahu bahawa kami sudah kembali ke pasaran. Selain itu, Eye Mo juga ingin mendidik rakyat Malaysia untuk mendapatkan produk Eye Mo yang sebenar, bukannya jenama lain.”

“Hanya Eye Mo, jenama sebenar yang dikenali dan dipercayai selama bertahun-tahun dan apabila ia melibatkan salah satu deria penting, kita tak seharusnya berkrompomi daripada mendapatkan apa yang terbaik”. – Weitarsa Hendarto, Naib Presiden Kanan Pemasaran & Operasi Antarabangsa Combiphar

Di Malaysia, Eye Mo menawarkan dua variasi Eye Mo Regular yang membantu memberi kelegaan dari kerengsaan mata dan rasa tak menyenangkan akibat habuk dan asap.

Manakala, Eye Mo Moist memberikan kelembapan dan menyegarkan mata yang kering akibat membaca dan bekerja di hadapan skrin terlalu lama.

Maklumat lanjut mengenai korang boleh follow Facebook dan Instagram Eye Mo atau klik di SINI.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas