Connect with us

Oh! Media

Lelaki Raih 20 Ribu Pengikut Di Youtube Selepas Muat Naik Rakaman Video Bahagian Dada

Trending

Lelaki Raih 20 Ribu Pengikut Di Youtube Selepas Muat Naik Rakaman Video Bahagian Dada

Siapa sangka dengan hanya menyamar menjadi seorang wanita seksi, seorang lelaki Jepun mampu mengumpul sebanyak 20 ribu pengikut (Subscriber) di Youtube dalam masa empat bulan sahaja!

ADVERTISEMENT

Namun, menurut Oddity Central, lelaki berumur 37 tahun yang dikenali sebagai Chiharu itu telah pun mendedahkan perkara sebenar tentang penipuan jantinanya, selepas dia nekad untuk tidak lagi menipu para pengikutnya.

Wajah sebenar Chiharu.

Chiharu dengan berani matinya telah membuat pengakuan itu dengan memuat naik video di saluran Youtubenya baru-baru ini. Dia juga turut mendedahkan jika dia sebenarnya adalah seorang lelaki yang hanya memakai payu dara silikon untuk membuat video seksi.

Chiharu dilaporkan mula bergelar YouTuber adalah pada bulan Disember tahun lepas dan semenjak itu dia telah berjaya menarik sehingga 20,000 pengikut yang melanggan ‘channel’ nya setakat Mac 2021 walaupun dia hanya mempunyai enam buah video sahaja di ‘channel’ nya.

Lebih mengejutkan apabila kesemua video-video yang telah di muat naiknya hanya memaparkan aksi Chiharu melakukan rutin senaman malam dengan sudut kamera yang memberi fokus kepada bahagian dada dari awal hinggalah di akhir video.

Video yang dimuat naik Chiharu di Youtube.

Malah Chiharu dikatakan tidak pernah pun membuka pelitup muka dan tidak pernah bercakap setiap kali menunjukkan wajahnya di hadapan kamera untuk mengelakkan identitinya terbongkar.

Lelaki itu berkata, dia telah menyamar menjadi seorang wanita kerana sedar itu sahaja cara yang paling mudah untuk menjana wang daripada saluran YouTube miliknya.

Youtube channel Chiharu.

Pendedahan tentang jantina sebenar Chiharu itu juga telah menyebabkan jumlah pengikutnya di laman YouTube berkurang kepada 18,600 orang.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

To Top