Connect with us

Oh! Media

Kantoi Buat Maksiat Dalam Kereta Bersama Teman Wanita, Lelaki Rempuh MPV Polis Untuk Larikan Diri

Trending

Kantoi Buat Maksiat Dalam Kereta Bersama Teman Wanita, Lelaki Rempuh MPV Polis Untuk Larikan Diri

Seorang lelaki kantoi melakukan maksiat bersama teman wanitanya sebelum merempuh sebuah kereta peronda (MPV) polis yang cuba membuat pemeriksaan.

ADVERTISEMENT

BACA : (Video) Cuba Kejar Teman Wanita Curang, Lelaki Dilanggar Kereta Dinaikinya Sehingga Tulang Retak

Menurut laporan Kosmo, kejadian berlaku pada 11 malam di belakang sebuah premis di Jaln Humaira, Tanah Merah kelmarin dan perkara ini dikatakan sendiri Ketua Polis Daerah Tanah Merah, Superitendan Wan Zulfikri Wan Othman.

Lepas je anggota polis tu turun dari MPV dan menghampiri kereta mereka, lelaki tersebut teris memecut laju dan merempuh bahagian kiri kereta polis berkenaan.

Anggota polis terus mengejar kereta suspek yang telah merempuh tiga buah kereta lain di tepi jalan sebelum hilang kawalan semasa tiba di sebuah stesen minyak di Gertak Chaber di sini. Keadaan itu menyebabkan polis terpaksa melepaskan tembakan amaran ke udara sebelum kedua-dua suspek ditahan.

Walaubagaimanapun, lelaki dan wanita itu telah ditahan reman untuk siasatan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 307/279 Kanun Keseksaan dan Seksyen 42 (1) (A) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Buat pandai, dah kantoi bukan main gelabah! Semoga perkara sebegini tidak terjadi lagi, tambah lagi dalam bulan yang mulia ini.

Kredit: Kosmo

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas