Connect with us

Oh! Media

“Kami Tak Bercinta Pun” – Usahawan Viral Kahwin Baru Lepas 3 Bulan Cerai

usahawan viral

Trending

“Kami Tak Bercinta Pun” – Usahawan Viral Kahwin Baru Lepas 3 Bulan Cerai

Usahawan yang pernah mencetuskan kontroversi kerana membawa Lamboghini ke Pulau Langkawi dikhabarkan telah berkahwin buat kali kedua.

ADVERTISEMENT

BACA: Viral Founder 18 Tahun Beli Alphard Cash, Longgok Duit Atas Meja

Perkahwinan itu mencuri tumpuan kerana Ayunie baru je tiga bulan berpisah dengan bekas suami yang merupakan adik kepada usahawan terkenal, Iqbal Zulkifli.

ayunie

Lapor mStar, Ayunie dan suaminya, Amirul Hakim mula rapat dua bulan lalu walaupun sudah berkenalan lebih setahun sebagai rakan bisnes.

@ayunieso24

20FEB2024 . dari sebuah gurauan know2 sampai dengan sebuah pinangan . semua preparation last minute but everything went smoothly sangat . i still speechless tahu2 eh dah jadi tunang orang . one in lifetime met a man with 200% effort for me . From a supplier Vitamilk turns to Husband founder Vitamilk dah dia ! hello amirul hakim 🤍

♬ suara asli – nothing – ucupp

Jelas Ayunie, selepas bercerai dia mengalami kemurungan teruk kerana perlu menguruskan perniagaan, keluarga dan urusan mahkamah seorang diri.

Saya dapat rasa keikhlasannya, keluarga suami juga terima saya seadanya.

Saya pun tak rancang, dalam masa dua bulan tiba-tiba kami rapat dan terlintas untuk mendirikan rumah tangga. Kami tak bercinta pun, Alhamdulilah keluarga menyokong dan semua urusan dipermudahkan.

Ketika itu, Amirul Hakim hadir menyelamatkan dirinya daripada masalah dan penyakit. Usahawan ini yakin jodohnya sudah ditentukan dan tak kisah jika ada yang mengecam perkahwinan tersebut terlalu terburu-buru.

Kredit: mStar | TikTok @ladyboss_oning

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas