Connect with us

Oh! Media

Encik Jambu Perang Mulut Dengan 2 Hos Wanita? Apa Hal Pula Ni Bro?

Trending

Encik Jambu Perang Mulut Dengan 2 Hos Wanita? Apa Hal Pula Ni Bro?

Pepatah tipu-tipu ada mengatakan yang perempuan ni tak pernah salah. Apa yang mereka rasa betul, mereka akan cuba pertahankan walaupun sebenarnya sebaliknya.

ADVERTISEMENT

Itu agaknya yang Encik Jambu rasanya bila berperang mulut bukan dengan seorang tapi 2 orang hos wanita sebab berbeza pendapat. Kalau korang tak tengok lagi, layan dulu video kat bawah ni.

 

Laaa.. Cerita sebenarnya Aqinna yang tak boleh decide minuman Spritzer So Tinge yang dia minum tu, air soda atau bukan. Dia kata air tu ada rasa bergas, tapi ada rasa manis, sampai dia pun confius.

Keadaan jadi panas bila Jambu kata air tu bukan air soda cuma ada rasa frizzy, tapi hos lagi seorang Dini pula kata, tu air soda sebab ada kandungan soda bikarbonat. Lepas tu, sampai kesudah mereka tak decide sama ada air tu soda atau not soda.

Spritzer So Tinge #TeamSoda atau #NotSoda

Ada ke antara korang yang dah rasa air ni? Korang rasa Spritzer So Tinge ni soda atau bukan soda? Nikmatinya dan zahirkan pendapat korang melalui undian di www.sodanotsoda.my.

Dengan rasa fizzy seperti soda, Sprtizer So Tinge mempunyai 3 perisa buah yang menyegarkan iaitu anggur, tembikai dan lemon. Lebih menarik, minuman ini tidak menggunakan sebarang perasa atau perisa tiruan. Malah diperbuat daripada air mineral semulajadi. Wow!

Jadi untuk korang yang merasaikan sendiri kenikmatan Spritzer So Tinge ni, korang boleh dapatkannya di kedai atas talian Spritzer, Lazada dan Shopee.

Comments

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas