Connect with us

Oh! Media

Anak Mengadu Pemandu Van Cubit Pipi Siap Pegang Tangan, Bapa Nekad Lapor Polis!

Trending

Anak Mengadu Pemandu Van Cubit Pipi Siap Pegang Tangan, Bapa Nekad Lapor Polis!

Di Facebook, tular perkongsian seorang bapa mengenai anaknya yang mendakwa telah diganggu pemandu van sekolah.

ADVERTISEMENT

Menurut individu bernama Tuan Amir Danau, anaknya telah meminta si abang untuk menghantarnya ke sekolah kerana merasakan pemandu van berkelakuan mencurigakan.

Perkongsian itu sehingga kini telah meraih lebih 17,000 shares dan 2,000 komen daripada orang ramai. Tuan Amir berkata dia merakam perbualan ketika bersemuka dengan pemandu van untuk dijadikan bukti kepada pihak polis.

Jelasnya, anak perempuannya itu diambil di rumah untuk dihantar ke sekolah pada setiap hari sekitar jam 6.20 pagi.

Mula-mula dia duduk belakang. Lepas tu driver ni suruh duduk depan. First day dia tanya nama dulu, dia cakap anak aku ni comel la cantik lah, dia cubit-cubit pipi.

Esok tu dia start lain, start pegang tangan, gosok-gosok, ramas-ramas tangan anak aku. Lepas tu siap tepuk-tepuk peha anak aku siap dia tunduk rapatkan muka ke peha anak aku masa tu.

Katanya lagi, anaknya menangis ketika menceritakan kejadian itu malah anak mendakwa dia diberi jajan dan nombor telefon untuk dihubungi.

Enggan membiarkan perkara itu berlanjutan sehingga terjadi perkara lain yang lebih serius, si bapa kemudiannya berjumpa empat mata dengan pemandu tersebut dan telah pun membuat laporan polis sebagai tindakan susulan.

Kredit: Facebook Tuan Amir Danau

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas