Connect with us

Oh! Media

“3 Tahun Dengan Dia Saya Takde Anak, Saya Berdua Tak Pernah Tinggal Dia..” – Suami

Trending

“3 Tahun Dengan Dia Saya Takde Anak, Saya Berdua Tak Pernah Tinggal Dia..” – Suami

Suami kepada mangsa maut terperangkap dalam kereta terbakar selepas kemalangan di Kilometer 45.7 Lebuh Raya Utara Selatan malam tadi mendedahkan isteri, Nurul Nazihah memintanya keluar dulu daripada kereta untuk selamatkan diri.

ADVERTISEMENT

BACA: “Biy Tak Tinggal Awak Yang” – Kemalangan Tiga Kenderaan, Suami Meraung Isteri Terbakar Depan Mata

Memetik laporan Kosmo!, mangsa menyuruh suaminya, Redzuan Jamil keluar kerana ketika itu memang ada satu jalan keluar daripada cermin atas kepala suami.

“Awak keluar dulu” – Nurul Nazihah

Redzuan terus keluar kemudian cuba selamatkan isteri tetapi tak sempat. Dia cuba kopak cermin depan dan menarik arwah keluar tapi gagal.

Saya cuba kopak pintu penumpang pula tetapi dia tak boleh keluar kerana kakinya tersepit di dashboard. Ketika itu kereta saya pula meletup kemudian api mula marak.

Ketika itu dia masih cuba selamatkan isteri tapi ditarik orang awam yang melihat api semakin besar.

Berdua ke mana-mana pergi

@kosmoonline

“Awak keluar dahulu,” antara kata-kata terakhir Allahyarham Nurul Nazihah Kamalul Arifin, 28 kepada suaminya Redzuan Jamil, 28 yang terselamat dalam kemalangan maut di Kilometer 45.7 Lebuh Raya Utara Selatan arah utara berhampiran Sedenak di sini malam tadi.

♬ original sound – Kosmo!

Dalam temu bual itu, Redzuan berkata, dia dan isteri tak pernah berenggang sebelum ini. Ke mana sahaja dia pergi, dia akan berdua bersama isteri walaupun untuk urusan kerja.

3 tahun dengan dia saya takde anak. Jadi saya berdua tak pernah tinggal dia mana-mana saya pergi. Saya tak pernah tinggal dia. Melainkan kalau dia ada kerja dia kata tak boleh ikut baru saya tinggal dia tapi memang kebanyakannya saya tak pernah tinggal dia lah. Masa saya berdua je dengan dia.

Kongsinya lagi, ketika kejadian mereka dalam perjalanan dari Kluang menuju ke Gelang Patah untuk ke stadium menyaksikan perlawanan bola Johor Darul Takzim (JDT).

Kredit: Kosmo!

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas