Connect with us

Oh! Media

Remaja Hilang Lepas Solat Subuh Di Cheras Akhirnya Ditemui Di Kedah

hilang

Oh! Tidak

Remaja Hilang Lepas Solat Subuh Di Cheras Akhirnya Ditemui Di Kedah

Ahad lalu (8 Mei 2022) seorang remaja lelaki berusia 16 tahun, Muhammad Al Muizz Al Mawardi telah dilaporkan hilang selepas menunaikan solat subuh di Masjid Al Muqarrabin, Cheras.

ADVERTISEMENT

BACA: Remaja Berusia 16 Tahun Hilang, Tak Pulang Ke Rumah Lepas Solat Subuh Di Masjid

Alhamdulillah anak saya sudah ditemui..

Melihat kepada perkongsian terkini bapa remaja yang hilang, beliau memaklumkan anaknya sudah ditemui di Kedah dan berada dalam keadaan baik.

Al Mawardi mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang sudi membantu dan berikhtiar mengesan anaknya itu.

Remaja dikesan berada di rumah rakan..

Berdasarkan laporan Ketua Polis Daerah Cheras, Asistern Komisioner Muhammad Idzam Jaafar, remaja berkenaan dikesan orang awam berada di daerah Pokok Sena di Kedah pada 11 Mei 2022.

Bertindak atas maklumat orang awam, pada 11 Mei kira-kira jam 9 pagi, sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah, Ibu Pejabat Polis Daerah IPD Cheras telah pergi ke Pokok Sena, Kedah dan telah menjumpai remaja tersebut dalam keadaan baik di rumah kawannya.

Hasil pemeriksaan awal mendapati remaja tersebut dalam keadaan sihat dan tidak mengalami apa-apa kecederaan. Siasatan lanjut masih diteruskan bagi mengetahui sebab remaja itu boleh berada di tempat tersebut. – Katanya.

Syukur kerana tiada apa-apa perkara tidak diinginkan berlaku. Tentang punca macam mana remaja tu boleh dari Cheras sampai ke Kedah tu biarlah keluarga mereka selesaikan.

Kredit: Sinar Harian

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas