Connect with us

Oh! Media

Penyondol Mengaku Dua Kali Gugur Kandungan, Tertekan Sebab Terlalu Cintakan Suami Orang

penyondol

Oh! Tidak

Penyondol Mengaku Dua Kali Gugur Kandungan, Tertekan Sebab Terlalu Cintakan Suami Orang

Marah rumah tangga diganggu orang ketiga, seorang wanita nekad mendedahkan kecurangan suami di laman sosial.

ADVERTISEMENT

BACA: Lelaki Melayu Nekad Ceraikan Isteri Selepas 40 Hari Kahwin Demi Janda Anak Dua

Menerusi satu hantaran, wanita terbabit berkata, dia sudah beberapa kali berpesan kepada penyondol supaya berhenti menghubungi suaminya.

Namun, mereka nampaknya masih bersama sehingga melakukan perbuatan terkutuk di belakang si isteri.

Terbaru kantoi mesej dihantar penyondol kepada suaminya dengan kata-kata manis meluahkan rasa teruja jika dapat menyambut Ramadan bersama-sama.

Malah, penyondol sendiri telah menghubungi isteri menceritakan apa yang terjadi daripada A-Z. Katanya, mereka banyak kali terlanjur sehingga ada dua orang anak yang telah digugurkan.

Lebih jijik lagi, penyondol tanpa rasa bersalah berkata kandungan pertama gugur secara tak sengaja kerana hubungan badan di awal kehamilan.

Manakala, kandungan kedua digugurkan di atas permintaan kekasihnya yang masih belum bersedia.

Kata wanita ini, dia hanya mahu si kekasih bertanggungjawab di atas ketelanjuran mereka. Dia juga sudah menerima akibat apabila menghidap kemurungan sehingga perlu dirujuk ke hospital.

Malah, hidupnya kini sudah hancur akibat terlalu cintakan suami orang. Bukan hanya mengorbankan diri, dia juga telah mengorbankan masa depan demi bersama kekasihnya.

Tulisnya lagi, kekasihnya takut untuk memberitahu isteri berkenaan hasrat untuk berpoligami. Disebabkan itu, dia terpaksa berterus terang dengan si isteri mengenai apa sebenarnya telah terjadi.

Fuh, tak dapat dibayangkan betapa hancurnya hati si isteri. Semoga Allah SWT permudahkan urusan si isteri dalam menempuhi ujian berat ini.

Kredit: Facebook

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Ke Atas