Connect with us

Oh! Media

kemalangan lori treler

Oh! Tidak

Pemandu Treler Kena Bantai, Isteri Luah Rasa Kecewa, Ada Bukti Rakaman Dashcam

Seorang kanak-kanak perempuan maut manakala adik lelakinya cedera selepas motosikal yang dinaiki dengan seorang wanita berusia 54 tahun terlibat kemalangan dengan lori treler. Kejadian itu berlaku ketika mereka dalam perjalanan pulang dari sekolah di Kampung Telok Gong, Pelabuhan Klang.

Isteri kepada pemandu lori terlibat meluahkan rasa kecewa apabila suaminya menjadi mangsa pukul orang ramai. Menerusi beberapa hantaran di TikTok, wanita ini berkata suaminya tak bersalah berdasarkan rakaman dashcam yang viral di media sosial.

IKLAN

Ada bukti rakaman dashcam kemalangan treler, motor

pemandu lori treler
@_kakngahezza_ SEMOGA DIPERMUDAHKAN SEGALANYA..🤲😭#wifeabglori🚛❤️ #hidupmatihanyaallahygtahu #jgnkecamorg #jgnhukumorgsesukahati❤️✌🏼 ♬ Syukur Alhamdulillah – Wafiq Azizah

Dalam rakaman dashcam, kelihatan penunggang motosikal terus keluar daripada simpang tanpa melihat terlebih dahulu. Isteri berkata, suaminya dipersalahkan tanpa selidik.

Suami tak bersalah kena bantai

kemalangan lori treler

Dakwa wanita ini, suaminya dipukul sehingga pecah muka dan perlu mendapat rawatan lanjut di hospital. Selain memukul, ada individu didakwa memecahkan cermin lori, mencuri dashcam serta barang-barang di dalam treler.

Kesian juga dekat pemandu lori kan? Apa-apa pun kita serahkan saja siasatan kepada pihak berkuasa. Semoga ada keadilan untuk pihak yang teraniaya.

Rakaman dashcam tular

Kredit: Sinar Harian | TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Ke Atas