Connect with us

Oh! Media

Storage Selalu Penuh? iPhone 13 Mungkin Hadir Dengan 1TB Storage

Oh! Tech

Storage Selalu Penuh? iPhone 13 Mungkin Hadir Dengan 1TB Storage

Bagi pengguna iPhone, korang rasa storage yang Apple bagi sebanyak 128GB, 256GB dan 512GB pada iPhone-iPhone sebelum ni sudah cukup ke? Mungkin ada yang cukup dan mungkin ada yang tidak cukup, tambah lagi bagi mereka yang suka merakam video.

ADVERTISEMENT

Kalau korang nak tahu, iPhone 13 nanti berkemungkinan didatangkan dengan storage sebesar 1TB gais. Pergh! Besar gila dan confirm tak luak langsung kalau berita ini betul. Menguatkan lagi kenyataan ini, penganalisis iPhone iaitu 9to5Mac juga ada mengatakan hal ini.

Bukan setakat kaki video jer yang happy, kaki-kaki gamers yang menggunakan iPhone juga akan berpuas hati dengan penawaran sedemikian. Agaknya game yang mereka tak main pun akan dimuat-turun sekali sebab storage dah terlampau besar kan? Kah! 

BACA : iPhone 13 Mungkin Sokong AOD, Paparkan Info Ringkas Walaupun Skrin ‘Off’

iPhone 13 juga mungkin akan menawarkan ciri Touch ID seperti iPhone-iPhone sebelum ini dan sokong AOD iaitu paparan info ringkas walaupun skrin ditutup. 

Kredit: 9to5Mac

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tech

30 Hari Paling Trending

To Top