Connect with us

Oh! Media

Jimat RM200 Dengan OPPO, Ini Antara Tawaran Hebat Yang Korang Tak Boleh Lepaskan!

OPPO Mid Year Sale

Branded

Jimat RM200 Dengan OPPO, Ini Antara Tawaran Hebat Yang Korang Tak Boleh Lepaskan!

Bila masuk pertengahan tahun je, confirm korang dah readynak rebut sales pertengahan tahun, betul tak? Maklumlah, benda boleh dapat murah, buat apa nak beli mahal-mahal.?

Untuk sales pertengahan tahun kali ni, kami nak share dengan korang antara promosi hebat yang korang tak akan dapat dekat mana-mana dan paling penting, korang boleh jimat sehingga RM200 tau. Banyak tu!

Kalau nak tahu, jom tengok antara promosi hebat yang OPPO bawakan kali sempena sales pertengahan tahun. 

1. Diskaun Sehingga RM200 Untuk Siri Reno7 5G

Kalau korang mencari peranti yang trendy dan seronok untuk main video game atau binge watching drama pada resolusi yang tinggi, serta dapat tangkap gambar portrait yang letop, promosi daripada OPPO ni korang wajib rebut!

Antara promosi yang korang boleh nikmati adalah potongan harga sebanyak RM200 untuk peranti keluaran baru, OPPO Reno7 5G. Wah, seriuslah?

Untuk pengetahuan, OPPO Reno7 5G ini dibina dengan skrin berkeluasan 6.43 inci AMOLED serta beresolusi 1080 x 2400 piksel dan dilengkapi dengan kamera hadapan 64MP dan kamera swafoto 32MP. Menarik!

Selain OPPO Reno7 5G, korang juga boleh nikmati promosi hebat daripada OPPO yang mana korang boleh jimat sehingga RM100 untuk pembelian peranti keluaran terbaru OPPO iaitu OPPO Reno7 Z 5G.

Apa yang menarik dengan OPPO Reno7 Z 5G ni adalah ia dilengkapi dengan kamera swafoto 64MP, kamera lebar 64MP, 2MP kamera makro dan 2MP kamera kedalaman. Paling penting, ia mempunyai kadar segar semula 60Hz dan skrin berkelebaran 6.4 inci FHD+ AMOLED. 

Haa, menarikkan promosi yang ditawarkan, bukan selalu tau korang boleh dapatkan potongan harga untuk peranti keluaran terbaru.

2. Promosi Beli Satu PERCUMA Ganjaran Satu 

Selain promosi untuk OPPO siri Reno7 5G, korang juga boleh nikmati pelbagai lagi promosi lain untuk sales bonanza pertengahan tahun. 

Antaranya, kalau korang beli OPPO Find X5 Pro, korang akan dapat jaminan selama setahun untuk perlindungan skrin peranti. 

Selain itu, korang juga boleh nikmati PERCUMA satu unit Reno Backpack kalau korang beli siri OPPO Reno7 5G.

Tak terlepas, OPPO juga nak bagi PERCUMA satu unit kotak hadiah A96 dan satu unit earbuds TWS tau. 

*earbuds TWS tidak tersedia di Telco Partners. 

Semua ni tertakluk pada terma dan syarat.

3. Dapat OPPO Enco Air 2 Untuk Purchase With Purchase

Tak cukup dengan potonga harga serta barangan PERCUMA, OPPO hadir dengan promosi Purchase With Purchase tau. 

Apa yang korang perlu buat adalah korang perlu beli mana-mana produk OPPO di My OPPO Space atau OPPO Brand Store untuk membeli satu unit OPPO Enco Air 2 pada diskaun 50%. 

Paling penting, pembelian yang dibuat perlulah dalam satu transaksi sahaja. 

Nikmati Lebih Banyak Penjimatan Dengan Jualan Bonanza Pertengahan Tahun

Haa, banyakkan promosi yang OPPO tawarkan sempena dengan jualan pertengahan tahun ni? 

Untuk pengetahuan, jualan bonanza pertengahan tahun ni akan berlangsung dari 10 Jun sehingga 17 Julai tau. Jadi, jangan lupa ajak kawan-kawan dan keluarga untuk rebut semua peluang yang ada ni!

Korang boleh nikmati semua promosi ini di My OPPO Space, OPPO Brand Store, Kedai Pengedar Sah, OPPO Official Online Store, Shopee, Lazada, DirectD, SenHeng, senQ, Urban Republic, TMT, dan Celco, DiGi, Maxis, dan U Mobile. 

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi OPPO atau ikuti media sosial Facebook, Instagram dan Twitter.

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas