Connect with us

iPhone 12 Bakal Diperkenal Pertengahan Oktober Ini

Oh! Tech

iPhone 12 Bakal Diperkenal Pertengahan Oktober Ini

Dengan tema ‘Hi, Speed’, Apple bakal memperkenalkan iPhone 12 tak lama lagi dan sekaligus buatkan ramai yang tidak sabar dengan kehadirannya ke pasaran dunia. Bukan saja-saja slogan ini dibuat, Apple dikatakan menggunakan semua spesifikasi paling termaju dalam industri ini melalui iPhone 12 gais. 

Pada 14 Oktober waktu Malaysia nanti, acara pengumuman iPhone 12 ini akan diadakan secara online. Menurut Haruan Metro, antara spesifikasi yang akan Apple guna pada iPhone 12 ini dengan menggunakan cip pemprosesan Apple A14 Bionic. 
Pergh! Rasa macam tak sabar je nak tengok apa kelainan yang dibawakan pada iPhone 12 ini nanti. Ada ura-ura mengatakan yang iPhone 12 ini akan didatangkan dengan empat variasi, tapi taktahu lah betul ke tidak. Kalau nak tahu lebih lanjut, kita sama-sama tunggu pada hari pengumumannya nanti gais. 
 Kredit: Harian Metro

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tech

To Top