Connect with us

Oh! Media

Geely Nak Buat Telefon Pintar Premium, Bakal Bersaing Dengan Apple?

Geely

Oh! Tech

Geely Nak Buat Telefon Pintar Premium, Bakal Bersaing Dengan Apple?

Pengerusi dan pengasas Geely iaitu Li Shufu melancarkan syarikat yang akan menjual telefon pintar untuk pasaran Global. Dari kerete ke telefon pintar, terbaiklah!

ADVERTISEMENT

BACA : Geely Lancar SUV 7-Kerusi Yang Dipanggil Xingyue L, Mungkin Jadi Abang Kepada Proton X70?

Menurut laporan Pandu Laju, syarikat yang dinamakan Hubei Xingji Shidai Technology (Xingji Shidai) yang berpangkalan di Wuhan selepas menandatangani kerjasama strategik dengan Zon Pembangunan Teknologi dan Ekonomi Wuhan. Ianya juga dikatakan bakal bersaing dengan Apple, Samsung dan Xiaomi.

Telefon mudah alih dan peranti sudah berkembang menjadi terminal mudah alih dan platform aplikasi yang membenarkan pengguna menikmati inovasi pada kadar lebih pantas dan membuka laluan kepada aplikasi automotif lebih hebat.

Ada hubungan rapat berkait teknologi dalam kokpit kenderaan pintar dan teknologi perisian telefon pintar. Trend utama pada masa akan datang ialah memberikan pengguna kesenangan dengan kaedah lebih pintar.

Perkara ini dikatakan membantu ciapan satu sambungan ekosistem dalam portfolia Geely. Walaubagaimanapun, tiada sebarang produk yang diumumkan mereka. Apa pandangan korang? 

Kredit: Pandu Laju | Paultan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tech

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas