Connect with us

Oh! Media

Raya Gaya Baru Tapi Masih Barangan Lama? Jom Tengok Tawaran Hebat Ini!

Courts

Oh! Lifestyle

Raya Gaya Baru Tapi Masih Barangan Lama? Jom Tengok Tawaran Hebat Ini!

Korang ingat lagi tak, kemeriahan sambutan bulan puasa dan raya sebelum pandemik? Waktu tu ramai yang sibuk tukar barangan elektrik, perabot, bergaya dengan telefon baru, tempah baju raya dan banyak lagi. Rindunya!

ADVERTISEMENT

Namun, sejak dua tahun kebelakangan ni, kemeriahan tu mula berkurangan sebab kita hanya beraya di rumah, tak boleh kunjung-mengunjungi kerana semua perkara tertakluk pada SOP.

Jadi, untuk menaikkan semangat dan memeriahkan lagi sambutan hari raya korang tahun ni, kami nak share antara promosi raya yang korang tak boleh lepaskan. Bila ada perabot baru, barulah lagi meriah raya tahun ni!

Hiasan Dalaman Rumah Tampak Lebih Cantik & Selesa

Penuhi cita rasa dan susun atur hiasan dalaman rumah korang agar tampak lebih bergaya dan trendy dengan COURTS!

Untuk pengetahuan semua, sekarang dah boleh pilih dan reka bentuk sofa sendiri, dan set meja makan pun  boleh diselaraskan dengan hiasan dalaman rumah. Serius lah?

Korang boleh pilih gaya sofa penjuru atau jadikan sofa set 1,2 atau 3 kemudian warna dan material sama ada fabrik atau kulit. Haa, pergi saja ke COURTS untuk tengok dan rasai sendiri perabot yang ditawarkan sebelum beli.

Ini juga masa yang tepat untuk korang tukar TV kepada yang lebih besar sebab lebih besar, lebih puas untuk tengok dengan sanak saudara. 

Kalau nak tau, antara range yang terbaik COURTS tawarkan adalah TV QLED, OLED, ANDROID dan GOOGLE TV tau. Wah, kalau ada sebiji dekat rumah memang terbaiklah. Nak tahu lebih lanjut? Korang pergi saja ke COURTS dan mereka akan terangkan perbezaan kehebatan semua TV ini.

Bila beraya ramai-ramai ni, mesti takut tak selesa sebab cuaca sekarang ni tak menentu. Jadi, untuk mengelak rasa tak selesa tu, korang wajib dapatkan penghawa dingin yang terbaik daripada COURTS!

Promosi Terhebat Abad Ini!

Korang boleh datang ke mana-mana cawangan COURTS untuk upgrade barangan dengan kadar caj terma serendah 0.77% saja. Wow!

Bukan itu saja, untuk setiap pembelian yang ditawarkan, korang tak perlu buat pembayaran deposit. Untungnya! Dah lah caj terma murah, lepastu 0% deposit pula tu!  

Kalau korang nak tahu, ini adalah salah satu cara pembayaran yang available dekat COURTS. Korang pun actually boleh bayar secara tunai atau debit tau.

Lebih menarik lagi, siapa lah tak suka barangan atau servis percuma kan. Dekat COURTS, korang boleh menikmati servis penghantaran serta pemasangan standard secara PERCUMA dan ada beberapa barangan boleh dapat PERCUMA juga dengan pembelian terpilih. Wow! Sangat menjimatkan.

Selain itu, tak salah juga kan kalau nak reward diri atau orang tersayang dengan tukar telefon pintar atau laptop baru yang lebih canggih dan terkini. Haa, jadi korang datang je mana-mana cawangan berdekatan untuk tengok pelbagai range produk yang ada.

Bila dah beli tu, jangan lupa pula beli sekali pelan protect 360 yang mana ia berfungsi untuk melindungi data dan maklumat korang daripada virus atau digodam. Menarikkan?

Tambah lagi nak dekat raya ni kan, mesti korang banyak beli barangan atas talian kan? So, dengan ciri ‘banking protection’ yang diorang ada ni, korang dah tak perlu risau maklumat digodam tau. Baguskan pelan protect 360 ni?  

Dah seronok berbelanja di COURTS, korang juga berpeluang untuk bawa pulang hadiah lumayan menerusi peraduan tau! Manalah tahu ada rezeki, boleh menang Personal Insurance Coverage. 

Bukan itu saja, korang juga berpeluang untuk menang TV Sharp 42” atau baucar! Fuyoo, kat mana lagi nak dapat hadiah macam ni, dah lah dapat berjimat!

Sambut Raya Dengan Lebih Bergaya

Jadi, tunggu apa lagi! Jom ke Courts berdekatan korang sebelum terlepas segala tawaran. Tertakluk pada terma dan syarat!Untuk maklumat lanjut mengenai promosi yang ditawarkan, korang boleh kunjungi laman web rasmi COURTS atau ikuti media sosial mereka di Instagram dan Facebook.

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas