Connect with us

Oh! Media

Menang RM1,000 TnG eWallet & LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection, Hanya Perlu Rakam Video 30 Saat Je!

LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection

Branded

Menang RM1,000 TnG eWallet & LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection, Hanya Perlu Rakam Video 30 Saat Je!

Siapa je tak kenal jenama LG, sebuah jenama yang menghasilkan pelbagai jenis barangan elektronik yang beri banyak manfaat untuk kehidupan seharian menerusi ciri teknologi mampan! 

Salah satu barangan elektronik yang menjadi rebutan ramai adalah LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection sebab ia bukan saja fleksibel dan mempunyai warna menawan, malah ia mempunyai ciri penapisan bagus untuk rasa air yang lebih berkualiti.  

Jadi, siapa dekat sini belum ada LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection dekat rumah, jangan risau, ini adalah masa yang paling tepat untuk korang sebab LG nak bagi 3 unit untuk pemenang bertuah! Biar betul?!

Lagi Kreatif Video Dihasilkan, Lagi Besar Peluang Untuk Menang!

Kenapa perlu keluarkan duit untuk dapatkan LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection kalau boleh menang secara PERCUMA betul tak?

Jadi, untuk korang yang teringin nak dapatkan satu di rumah, cara penyertaan untuk memenangi LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection ni sangat senang tau! Hanya perlu ikut langkah di bawah:

Langkah 1: Rakam video pendek dan kreatif dengan Papan Iklan 3D LG PuriCare™ di Pavilion Bukit Bintang sebagai latar belakang

Langkah 2: Lengkapkan kapsyen: Warna kegemaran saya adalah “(Calming Cream White / Calming Beige / Calming Pebble Grey / Calming Pink / Calming Cream Sky) kerana _____________”.

Langkah 3: Muat naik video dan kapsyen korang di Facebook atau Instagram dan pastikan korang tetapkan media sosial dalam mod awam

Langkah 4: Letakkan tanda pagar (#), #LGPostWin #LGMalaysia #LGPuriCare #TanklessWaterPurifier  #BetterLifeWithLG #ObjetYourLife #ColorByYou pada posting korang

Langkah 5: Tag 3 orang kawan pada posting korang untuk ajak mereka join penyertaan

Haa, dengan 5 langkah ni saja, korang akan berpeluang untuk menang LG PuriCare™ Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri | Objet Collection SERTA korang juga akan menerima RM1,000 TnG eWallet! Fuhh, macam ni barulah syok nak buat video! 

Tapi, untuk menang hadiah-hadiah lumayan ini ada syaratnya tau dan korang wajib ikut syarat yang ditetapkan seperti berikut:

– Format video adalah dalam bentuk mendatar (horizontal) dan tak melebihi 30 saat

– Pastikan korang hanya muat naik satu video sebagai satu penyertaan, sama ada di Facebook atau Instagram

– Pastikan korang isi borang atas talian di laman web rasmi LG untuk mengesahkan penyertaan

Video paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang, jadi pastikan korang keluarkan sebanyak mungkin idea dan kreativiti korang okay?!

Peraduan ini bermula pada 8 Ogos 2023 dan akan berakhir pada 31 Ogos 2023 pada jam 11.59 malam. Jadi, tunggu apa lagi? Cepat sertai sekarang!

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi LG atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas