Connect with us

Oh! Media

Syamsul Yusof Nampak Serabut, Lamborghini Miliknya Berasap Tepi Jalan

Syamsul Yusof lamborghini

Oh! Artis

Syamsul Yusof Nampak Serabut, Lamborghini Miliknya Berasap Tepi Jalan

Rasanya ramai yang dah tahu bahawa pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof merupakan seorang yang ‘gila’kan dunia permotoran dan dia sendiri pun ada beberapa buah kereta mewah seperti Lamborghini, Ferarri dan sebagainya.

ADVERTISEMENT

Tular di Tiktok satu video menunjukkan kereta mewah jenis Lamboghini milik Syamsul telah berhenti di tepi jalan dan berasap. Dah kenapa tu!

Menurut satu video yang dikongsikan Berita Hairan, korang boleh lihat yang pengarah itu sedang turun dari kereta dan berjalan ke bahagian belakang kereta seperti mahu lihat apa masalah yang berlaku terhadap keretanya.

Nampak jugalah yang Syamsul tengah serabut tu! Buat masa ni masih belum ada info apakan punca sebenar kejadian itu berlaku.

Sebelum ini pernah bangkit satu isu dimana isteri kepada Syamsul iaitu Puteri Sarah bagi cadangan supaya suaminya jual jer kereta mewahnya untuk menjelaskan bayaran nafkah dan mutaah yang tertunggak selama ini.

Lamborghini

BACA : “Hello Bro, If I Tunjuk Video Tak Senonoh Dengan Ira, Lagi Teruk Kot” – Puteri Sarah Bengang Dengan Syamsul Yusof

Apapun, semoga yang baik-baik saja dan diharapkan semuanya dipermudahkan.

Kredit: Tiktok Berita Hairan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas