Connect with us

Oh! Media

Lelaki Dan Wanita Berjoget Lepas Bercerai Depan Pejabat Agama Mohon Maaf

joget

Oh! Artis

Lelaki Dan Wanita Berjoget Lepas Bercerai Depan Pejabat Agama Mohon Maaf

Rasanya mesti ramai yang dah tengok satu video yang menunjukkan seorang lelaki dan wanita berjoget depan Pejabat Agama Islam selepas disahkan bercerai. Video yang dirakam di Teluk Intan itu dikongsikan di TikTok dan mendapat pelbagai reaksi dan kecaman dari netizen.

ADVERTISEMENT

Walaupun mereka mendakwa perpisahan itu dilakukan secara baik tetapi agak kurang baik untuk melakukan perbuatan berjoget seperti itu.

Mohon maaf selepas teruk dikecam

Selepas beberapa minggu teruk dikecam, bekas suami wanita terbabit yang dikenali sebagai Ejai Aziz memohon maaf atas perbuatan mereka yang tidak sopan itu. Dia turut menjelaskan perkongsian video terbabit hanyalah ingin menunjukkan mereka berpisah dengan cara baik dan tidak ada sebarang pergaduhan berlaku.

Lelaki terbabit yang juga merupakan vokalis kumpulan nyanyian Azzahra Band turut memaklumkan mereka sudah lama merancang untuk berpisah kerana sudah hampir setengah tahun tidak tinggal sebumbung.

Cuba selamatkan perkahwinan tapi tidak berjaya

Mereka turut telah mencuba pelbagai cara untuk menyelamatkan hubungan tapi tidak berjaya. Akhirnya terpaksa memilih jalan berpisah walaupun sedar ia bukanlan keputusan yang baik.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas