Connect with us

Oh! Media

Imran Aqil Tak Sangka ‘Ex’ Bertunang Dengan Yonnyboii

ex imran aqil

Oh! Artis

Imran Aqil Tak Sangka ‘Ex’ Bertunang Dengan Yonnyboii

Tiada angin, tiada ribut, penyanyi rap Yonnyboii Sabtu lalu telah mengikat tali pertunangan dengan seorang wanita bernama Nik Nazira. Khabar gembira telah dikongsikan penyanyi ini sendiri melalui satu hantaran status di Instagram.

ADVERTISEMENT

BACA: Iman Troye Selamat Bertunang? Ini Respon Balas Naim Daniel

Sementara itu, penyampai radio Hot FM, Imran Aqil yang merupakan bekas kekasih kepada tunang Yonnyboii mengaku terkejut apabila mendapat tahu mengenai pertunangan pasangan itu.

imran aqil

Kami sebenarnya berkawan bermain ‘game’ bersama, jadi apabila putus cinta pada 9 September lalu, tidak sangka mereka akhirnya mengikat tali pertunangan.

Menurut Imran, walaupun hampir dua tahun bercinta, dia dan Nik Nazira tiada jodoh untuk bersama. Dia memilih untuk tidak lagi mengenang kisah lalu dan ingin terus ke depan.

Saya doakan mereka berbahagia, cuma buat diri saya, beri sedikit ruang dan masa.

Pelakon Budak Tebing 2 ini walau bagaimanapun mendoakan kegembiraan Nik Nazira dan Yonnyboii yang dijangka berkahwin pada tahun hadapan. Mengakui perit, dia mengambil pendekatan untuk memandang positif setiap aspek.

Imran Aqil merupakan seorang finalis pencarian Hero Remaja 2020. Kini, dia menjadi salah seorang penyampai radio di Hot FM mengendalikan segmen Hotflix yang bersiaran jam 8 malam hingga 12 tengah malam.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas