Connect with us

Oh! Media

Caprice Bagi Setepek, “Confirm Positif Bod *h” Dekat Orang Politik

Oh! Artis

Caprice Bagi Setepek, “Confirm Positif Bod *h” Dekat Orang Politik

“Ke pasar raya boleh, kenapa mengundi dengan SOP ketat tidak boleh?”. Mesti korang ada perasan kenyataan ni yang keluar dari seorang Ahli Parlimen, Johor iaitu Ahmad Maslan.

ADVERTISEMENT

Kebanyakan rakyat Malaysia tak puas hati dan tak faham macam mana kenyataan begini boleh datang dari orang politik yang ‘bijak pandai’. Lagi-lagi selepas melihat apa yang terjadi kepada PRN Sabah sebelum ini.

Caprice semalam turut menyatakan pendapatnya selepas membaca kenyataan Ahmad Maslan dari Astro Awani dan reaksi Caprice memang setepek untuk orang politik yang masih gila kuasa pada waktu negara masih dilanda Covid-19 dan banjir.

Ni bukan masa untuk ita berpolitik, ni masa untuk rakyat bangkit balik. – Tulis Caprice.

Caprice dalam video itu terut menyatakan pemimpin kita juga semakin ramai yang dijangkiti Covid-19 dan mengakui positif Covid-19 bahaya. Tapi ada yang lebih bahaya iaitu ‘Positif Bod*h’.

Tapi jangan risau sebab pagi tadi YDPA sudah putuskan untuk perintah darurat politik dan Perdana Menteri bagi jaminan tidak akan ada sebarang PRU, PRN mahupun PRK sepanjang perintah darurat politik ini dilaksanakan. #KitaJagaKita

BACA: (Darurat) PRU, PRN & PRK Tidak Akan Diadakan Tapi Ini Jaminan PM

Kredit: Instagram Capriceofficial

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

To Top