Connect with us

Oh! Media

Billie Eilish Dakwa Hilang 100K Pengikut Instagram Kerana Orang Takut Dengan ‘Aset’ Terlalu Besar

billie eilish

Oh! Artis

Billie Eilish Dakwa Hilang 100K Pengikut Instagram Kerana Orang Takut Dengan ‘Aset’ Terlalu Besar

Penyanyi popular Billie Eilish yang cukup terkenal dengan lagu ‘Bad Guy’ baru-baru ini mendakwa dia telah kehilangan ribuan pengikut di Instagram. Billie yang baru sahaja berumur 19 tahun itu turut merasakan penurunan jumlah pengikut itu berpunca daripada perubahan penampilannya yang lebih estetik.

ADVERTISEMENT

Billie menyatakan perkara itu ketika ditemubual majalah ELLE edisi Oktober 2021 dan menyatakan saiz payudaranya yang besar adalah penyebab dia kehilangan lebih 100,000 pengikut.

Takut dengan payudara yang besar?

billie eilish

Ianya sangat tidak berperikemanusiaan. Saya kehilangan 100,000 pengikut hanya kerana payudara. Mereka takut dengan payudara yang besar. – Kata Billie.

Itulah apa yang dirasakan Billie ketika dan dia tahu orang akan menganggapnya memakai pakai yang seksi untuk menarik perhatian orang. Billie bagaimanapun menafikan perkara itu yang menyatakan dia boleh memutuskan apa sahaja yang dia ingingkan.

Billie tidak suka tunjuk bentuk badan, tapi….

Billie yang mula muncul pada tahun 2015 sebagai penyanyi itu sebelum ini tidak terlalu menonjol menunjukkan badannya. Dia sebelum ini lebih selesa dilihat memakai baju yang besar tanpa menampakkan bentuk badannya. Bagaimanapun, disebabkan terlalu ramai yang mengkritik dan tidak menghormati dirinya, dia bertindak untuk tampil lebih seksi.

Saya tidak pernah ingin dunia mengetahui semua tentang diri saya. Itulah sebab mengapa saya selalu memakai pakaian yang besar dan longgar. Orang luar tidak akan dapat mengatakan apa-apa jika belum melihat apa yang ada di dalamnya.

Kredit: Billie Eilish

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

To Top