Connect with us

Oh! Media

Aliff Aziz Liat Sampai 3 Jam Nak Buka Pintu Lepas Kantoi Berkhalwat Dengan Pelakon Wanita Jelita Ini

Oh! Artis

Aliff Aziz Liat Sampai 3 Jam Nak Buka Pintu Lepas Kantoi Berkhalwat Dengan Pelakon Wanita Jelita Ini

Penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz ditangkap khalwat bersama seorang wanita yang juga merupakan pelakon terkenal di dalam sebuah kondominium mewah. Allahu..

ADVERTISEMENT

BACA: Kelibat Pelakon Yang Juga Kakak Kepada Artis Wanita Ditangkap Khalwat Dengan Aliff Aziz Dilihat Selepas Tangkapan

Menurut laporan Harian Metro, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) telah melakukan sat serbuan dan terpaksa menghubungi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) kerana Aliff dan pasangannya itu tidak mahu membuka pintu dan beri kerjasama pada awal pagi tadi.

Selepas 3 jam pasukan penguat kuasa Jawi berada di depan rumah milik pelakon wanita itu, akhirnya Aliff terpaksa mengalah apabila bomba mahu memecahkan pintu sekiranya mereka berdua masih tidak mahu berikan kerjasama.

Pihak Melodi juga sempat bertemu Bella dan adiknya depan pejabat agama awal pagi tadi dan isteri kepada Aliff Aziz itu kelihatan sebak dan tidak mampu berkata apa-apa mengenai dakwaan yang melibatkan suaminya itu.

Bagi pihak kak Bella, saya taknak bagi apa-apa statement tentang benda tu. Kalau boleh minta bagi ruang dekat kak Bella. Mungkin benda ni masih terkejut lagi.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas