Connect with us

Oh! Media

Branded

(VIDEO) Muka Tak Handsome Tak Apa, Janji Rumah Wangi. Seriuslah?!

Setiap wanita di dunia ni mesti mengimpikan kisah hidup yang indah kan? Setiap hari nak rasa happy dan rasa ingin dicintai. Alaa, macam dalam drama Korea tu!

Tidak dinafikan, kalau tengok je K-Drama ni tak sah kalau tak ‘jatuh hati’ dengan pasangan hero dan heroin yang bercinta tu, betul tak? Kadang-kadang siap feeling macam jadi dekat diri sendiri ! Aww… I’m melting.

Tapi, kalau nak hidupkan suasana lebih romantis lagi dengan ‘Si Dia’, kenalah ada daya tarikan ekstra untuk pikat hati pasangan! Nak tahu apa daya tarikan ekstra tu, korang kena lah saksikan  satu video dengan Kisah Cinta yang romantis daripada Glade.

Asyik terserempak dengan lelaki yang sama je, lama-lama…

Haih, meronta jiwa single min bila tengok Kisah Cinta Cik Bunga dan Si Kumbang ni! Sweet betul .

Kalau korang nak tahu, pada awal bulan Februari, OhMedia telah membuat voting post di Instagram Story dan kami ajak followers kami untuk undi bagaimana perjalanan Kisah Cinta pasangan ini! 

Haa, video di atas ni merupakan kompilasi video penuh Cik Bunga dan Si Kumbang yang telah diundi  di Instagram Oh! Media haritu! Korang puas hati ke tidak?  

Tapi lepas je tonton video ni, baru min tahu salah satu benda penting untuk hidupkan momen percintaan dengan pasangan korang tu ialah dengan pemilihan wangian yang tepat! 

Rumah jadi segar je sepanjang masa…

Siapa yang tak kenal dengan jenama Glade, pewangi udara terkenal di Malaysia! Kalini Glade memperkenalkan wangian terbaru iaitu Glade Large Automatic Lavender and Vanilla yang mampu bertahan selama 60 hari! 

Tambah pula, pewangi udara automatik ini mudah digunakan dan sesuai diaplikasikan dimana-mana sahaja seperti rumah, pejabat dan kereta! Memang hari korang akan sentiasa rasa segar dan wangi, macam Cik Bunga dan Si Kumbang!

So, Oh! Media nak suggest dekat korang di luar sana terutamanya yang ‘single’ tu untuk cuba Glade Autospray Lavender & Vanilla ni! Mana tahu, korang pula bakal jumpa dengan Cik Bunga atau Si Kumbang korang sendiri. Cia.. cia..cia!

Maklumat lanjut mengenai produk Glade, korang boleh klik di SINI

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Hello Semua! Saya penulis editorial separuh masa bagi bahagian pemasaran. Semoga penulisan saya bermanfaat buat semua rakyat Malaysia! Terima kasih kerana sentiasa menyokong Oh!Media...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas