Connect with us

Oh! Media

Tips Ramadan Barakah Bersama Ustaz Don

Branded

Tips Ramadan Barakah Bersama Ustaz Don

Bulan Ramadan merupakan bulan keberkatan dan rahmat bagi umat Islam. Waktu inilah ramai yang berlumba-lumba ingin membuat amal kebajikan untuk menjadikan Ramadan tahun ini lebih bermakna berbanding tahun lalu.

Kalau korang tak tahu nak bermula daripada mana, apa kata korang ikuti perkongsian eksklusif bersama Ustaz Don Doniyal atau lebih dikenali sebagai Ustaz Don sepanjang bulan puasa ni bagi mencari Ramadan Barakah.

12 Topik Menarik Yang Dekat Dengan Kita

Menggunakan platform Instagram, Ustaz Don akan mengulas tentang 12 topik yang sangat dekat dengan kita.

Korang pun mungkin tidak akan menyangka perkara yang korang lakukan dalam kehidupan seharian, sebenarnya mampu memberikan ganjaran pahala jika dilakukan dengan ikhlas.

Nak menonton perkongsian Ustaz Don ni mudah sahaja, korang boleh terus ke instagram Ustaz Don. Setiap minggu akan ada 3 perkongsian baru, jadi jangan lupa untuk menetapkan peringatan di instagram Ustaz Don supaya korang tidak terlepas posting yang dimuat naik.

Letih & lesu ketika berpuasa? Cubalah Berocca untuk kekal bertenaga sepanjang hari!

Kami faham tidak mudah untuk kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadan, lebih-lebih lagi jika korang bekerja dan pada masa yang sama ingin mengamalkan ilmu yang dipelajari daripada Ustaz Don.

Jadikan Berocca sebagai makanan kesihatan tambahan untuk korang kekal bertenaga. Kalau korang nak tau, Berocca mengandungi vitamin B kompleks, vitamin C serta mineral asas penting yang dapat membantu korang kekal bertenaga sepanjang hari.

Tak perlu risau, sebab Berocca dijamin halal. Malah tidak mengandungi gula, kafein serta pengawet tiruan.

Hanya perlu ambil sebiji sehari untuk kekal aktif dan bertenaga sepanjang hari. Berocca boleh didapatin dalam dua perisa yang enak iaitu oren dan mangga, korang boleh jadikan Berocca sebagai teman sepanjang bulan Ramadan ini .

Dapatkan pek Berocca Ramadan30 hari korang di Shopee untuk penjimatan hebat atau klik di SINI

Korang juga boleh menyertai cabaran #BeroccaBERchallenge sambil beramal dan menyumbang kemudahan sukan kepada komuniti tempatan. Terdapat hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi. 

Layari https://www.facebook.com/BeroccaMY dan https://www.instagram.com/beroccamy/ untuk info lanjut. 

Kekal bertenaga untuk memaksimumkan ganjaran pahala korang. Nikmati Ramadan yang Barakah Bersama Berocca dan Ustaz Don.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas