Connect with us

Oh! Media

Siaran Sukan Asyik Terganggu? Ini Cara Strim Tanpa Ada Masalah, Siap Boleh Menang Samsung TV 75″!

Branded

Siaran Sukan Asyik Terganggu? Ini Cara Strim Tanpa Ada Masalah, Siap Boleh Menang Samsung TV 75″!

Best kan, bila dapat layan EPL, UCL, UFC, NBA, Moto GP, Liga Super dan acara sukan yang lain tanpa kira dimana korang berada. Sentiasa up to date dengan perkembangan sukan di dalam dan luar negara. 

Dengan adanya pakej U Home 5G x sooka VIP, korang boleh streaming pelbagai acara sukan antarabangsa serta dalam negara tak kira masa dan  tempat korang berada. 

Bukan tu je, siap berpeluang bawa balik Samsung 75” Smart TV Crystal UHD 4K dan ZTE 5G router secara PERCUMA. Biar betul?! 

Nak tahu macam mana? Meh sini kami kongsi. 

Pelan Berbaloi Untuk “Kaki Sukan”

Siapa je tak kenal dengan U Mobile? Rangkaian internet pantas 5G di seluruh Malaysia. Kalini, U Mobile telah berkolaborasi dengan sooka Malaysia. Kolaborasi ini mewujudkan pakej baru iaitu U Home 5G x sooka VIP

Dengan adanya pakej U Home 5G x sooka VIP ini, memberikan pengalaman yang menyeronokkan buat seisi keluarga. Korang boleh streaming pelbagai acara sukan antarabangsa dan luar negara tanpa ada gangguan internet. No more lag! 

Nikmati Pelbagai Rancangan Menarik Tanpa Gangguan

Pakej U Home 5G x sooka VIP menawarkan pelbagai kandungan sukan seperti Premier League, WWE, UFC, MotoGP, F1 dan rancangan hiburan popular korea,  Running Man serta rancangan hiburan dari seluruh dunia. Jadi isteri jangan risau, sooka ini bukan untuk suami je, korang pun boleh layan drama juga di sooka! 

Selain itu, pakej U Home 5G x sooka VIP ini tanpa kontrak dan pemasangan. Jadi korang boleh nikmati kemudahan terbaik tanpa perlu risau terikat dengan kontrak ataupun rumit dengan pemasangan. 

Ia turut menawarkan jalur lebar 5G tanpa had. Nikmati kelajuan internet 5G tanpa ada gangguan dan streaming ke semua acara sukan serta rancangan hiburan di sooka. Korang juga turut dapat berhubung sentiasa dengan seisi keluarga walaupun berjauhan. 

Korang boleh dapatkan pakej U Home 5G x sooka VIP dengan harga eksklusif RM 108/ sebulan (Harga asal: RM 162.90). Nak daftar? Tekan SINI.

Daftar Dan Menangi Hadiah Menarik! 

Korang tahu tak dengan melanggan pakej U Home 5G x sooka VIP, korang berpeluang memenangi Samsung 75” Smart TV Crystal UHD 4K dan ZTE 5G router secara PERCUMA! 

Macam mana nak menang? Senang je, ikuti langkah ini: 

Langkah 1: Daftar minat korang dari 27 November 2023 sehingga 18 Disember 2023.

Langkah 2: Langgan pelan U Home 5G x sooka VIP dari 19 Disember 2023 sehingga 31 Januari 2024. 

10 pemenang bertuah akan dipilih pada 5 Februari 2024 *Semua tertakluk pada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang ni tau, mana tahu korang adalah pemenang yang U Mobile cari. 

Layan dan streaming sooka dengan Samsung 75” Smart TV Crystal UHD 4K serta ditambah dengan ZTE 5G router yang memberikan kelajuan internet lebih pantas. Confirm puas hati! 

Tunggu apa lagi, langgan  sekarang pakej U Home 5G x sooka VIP mulai hari ini. Maklumat lanjut, layari laman rasmi U Mobile dan ikuti laman sosial di Facebook dan Instagram.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas