Connect with us

Oh! Media

Selalu ‘Racun’ Kawan-Kawan? Tiba Masa Jadi #SuperKakiWatsons, Hadiah Lebih RM30K!

Branded

Selalu ‘Racun’ Kawan-Kawan? Tiba Masa Jadi #SuperKakiWatsons, Hadiah Lebih RM30K!

Pernah tak bila scroll media sosial sama ada Facebook, Twitter, Instagram atau TikTok, terjumpa satu review yang sangat meyakinkan untuk korang terus ke Watsons dan beli barang tersebut? Mesti pernah kan? Penangan media sosial, semua orang boleh jadi influencer!

Ada berita gembira untuk korang yang dah lama teringin jadi influencer tapi tak tahu macam mana nak mula. Watsons bawakan #SuperKakiWatsons untuk korang! #SuperKakiWatsons adalah pencarian content creator yang menawarkan hadiah sehingga lebih RM30,000 untuk dimenangi!

Macam mana nak sertai?

Hanya dengan beberapa langkah mudah, korang selangkah menuju impian menjadi content creator #SuperKakiWatsons untuk memenangi hadiah lumayan.

Langkah 1:
Rakam dan review produk Watsons Brand pilihan korang. Korang digalakkan untuk buat review di ruangan #SuperKakiWatsons di Watsons terpilih. Lihat senarai Watsons terpilih di SINI.

Langkah 2:
Serlah bakat dan sisi unik korang dengan cara tersendiri dalam masa 60 saat. Nak ‘kecek’ Kelate, berletiaq loghat Utara? Nak campur-campur Bahasa Melayu, Inggeris atau slang terkini? Boleh bah. Semuanya terpulang kepada korang untuk menunjukkan kreativiti masing-masing menambat hati juri.

Langkah 3:
Muat naik video review korang di Instagram atau TikTok dengan hashtag #SuperKakiWatsons dan jangan lupa tag @watsonsmy. Jangan lupa setkan profil kepada tetapan awam untuk juri menilai video korang okay?

Contoh video korang boleh cuba

Perlukan inspirasi bagaimana video review boleh dibuat? Kami sertakan beberapa video TikTok untuk korang mendapatkan sedikit ilham.

@erniebeeeeee_ Sunscreen texture gel from #watsonmy #watsonmalaysia #kakiwatsons #erniekongsi #skincare #gelsunscreen #sunscreen #buwatjetiktok ♬ TWINNEM – Coi Leray
@saramuzam Trying out some recommended skin care products from Watsons. Get yours now from @WatsonsMY! 🙂 #MyBeautyMyStyle #WatsonsMY #kakiwatsons ♬ Promiscuous – Nelly Furtado
@norynz_bexpert #ad Hai kaki Watsons! sape nak cari SERUM korang patut cuba, try test this product!#watsonsmalaysia #watsonsmy #watsonsbeautyexpert#serumviral#fyp ♬ original sound – Norynz_beXpert
@edryie.tasha NAK MARAH NI😡 KNP AKU BARU TAHU🤬 Katanya shampoo watsons ni murah dan bagus🤔 YEKE #watsonsmy #watsonshaul #tiktokmalaysia #fyp #foryoupage #fypシ ♬ original sound – 🌻ædrienna🌻 – CEO barang viral🔥😵

Apa tunggu lagi? Realisasikan impian korang menjadi influencer dengan #SuperKakiWatsons! Ikuti Watsons di Facebook, Instagram, Telegram dan TikTok untuk tidak ketinggalan update terkini.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas