Connect with us

Oh! Media

Psst! Boleh Pulangkan Kalau Berubah Fikiran Tanpa Soal & Percuma! Nak Tahu Macam Mana?

Shopee Malaysia

Branded

Psst! Boleh Pulangkan Kalau Berubah Fikiran Tanpa Soal & Percuma! Nak Tahu Macam Mana?

Sibuk buat persiapan raya? Mesti penat kan, bulan puasa ni kena pergi banyak tempat untuk mencari keperluan seisi keluarga? Sekarang korang dah tak perlu pergi banyak-banyak tempat untuk membuat persedian raya, semuanya ada di Shopee

Yang pasti Shopee menyediakan pelbagai BAUCAR dan tawaran menarik yang tak masuk akal, Raya Bersama Shopee bermula 19 Mac sehingga 11 April ini! 

Penghantaran Percuma Tanpa Perbelanjaan Minimum? 

Shopee Malaysia

Siapa dekat sini suka shopping online, tapi berat rasa nak bayar kos penghantaran? Memang tunggu ada baucar free shipping, baru nak check out kan. Mana taknya, walaupun kos penghantaran RM5 tetap rasa mahal tau. 

Tapi korang dah tak perlu risau! Kalau korang Raya Bersama Shopee, korang boleh dapatkan baucar FREE SHIPPING! Paling penting tak ada perbelanjaan minimum.

Mesti itu yang korang tunggu-tunggu kan? Sekarang dah senang hati boleh berbelanja tanpa limit perbelanjaan untuk mendapatkan penghantaran percuma! Tunggu apa lagi? Cepat-cepat la checkout barang dalam cart tu bermula hari ini sehingga 11 April. 

Pemulangan Percuma Sehingga 15 Hari!  

Shopee Malaysia

Nak berbelanja online, tapi takut tak berkenan bila sampai? Atau saiz pakaian tak tepat? Jangan risau, hanya di Shopee korang boleh membuat pemulangan secara PERCUMA dalam tempoh 15 hari! 

Beli dahulu, fikir kemudian!  

Tapi ingat, ia hanya boleh digunakan bagi penjual dengan label “Free Return” tau. Macam mana nak guna? Ikut je tiga steps di bawah: 

  1. Klik “Return atau Refund” pada halaman pesanan.
  2. Pilih kod sebab “Change of mind”.
  3. Pulangkan bungkusan melalui pilihan “Drop-off” atau “Self-Arrange options” 

Diskaun Sehingga 70% Hanya Di Shopee Live 

Shopee Malaysia

Eh, tengah tunggu Shopee Live ke tu? Mana taknya, berbelanja di Shopee Live la best. Boleh terus tengok produk dan tanya apa-apa soalan dekat penjual. Nak kumpul baucar dalam Shopee Live pun boleh!

Bagi pejuang Shopee Live kami ada kejutan untuk korang. Bermula hari ini sehingga 11 April ini, korang boleh mendapatkan baucar diskaun sebanyak 70% hanya di Shopee Live! 

Shopee Malaysia

Jangan lupa untuk dapatkan baucar korang semasa menonton Shopee Live tau. Bukan itu saja, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan diskaun tambahan Sahur sehingga 50% di Shopee Live setiap hari bermula 5 pagi sehingga 7 pagi.  

Jom Raya Bersama Shopee Di Kaca TV Korang

Shopee Malaysia

Wow, biasanya tengok Shopee Live dekat aplikasi je. Sekarang dah boleh layan dari kaca televisyen! Pastinya Shopee menyediakan pelbagai persembahan menarik dan korang juga akan dihiburkan dengan keletah artis-artis tempatan yang berbakat seperti Iman Troye, Mark Adam, Amir Jahari, Aisha Retno, Shiha Zikir, Aya dan Dato Ac Mizal pun ada! . 

Jangan lepaskan peluang ini dan saksikan “Jom Raya Bersama Shopee” di TV3 dan Shopee Live pada 25 Mac ini, pada jam 9 malam.  

Nak tahu apa lagi yang Shopee nak payung nanti, kena tonton sendiri lah ye! Maklumat lanjut ada DI SINI

Menangi Wang Tunai Sehingga RM680,000 Hanya di Shopee Livestream Fest 

Shopee Malaysia

Khas bagi Shopee Affiliate, korang berpeluang untuk memenangi wang tunai sehingga RM680,000! 

Ya, Bagi Shopee Affiliates, korang juga berpeluang untuk menang hadiah wang tunai! Dengan hanya menjadi “top livestreamers” di Shopee Livestream Fest, bermula hari ini sehingga 16 April 2024 korang akan mendapatkan hadiah wang tunai! 

Ketahui lebih lanjut di SINI.

Tapi, dengan syarat korang perlu menjadi “top livestreamers” di Shopee Livestream Fest, bermula hari ini sehingga 16 April 2024.

Tak perlu buat pendaftaran pun!

Serlahkan Gaya Raya Dengan Bazaria Shopee Dan Dapatkan Potongan Sehingga 62%

Shopee Malaysia

Eh, nak raya ni banyak benda yang perlu disediakan. Perabot rumah, kuih-muih dan hidangan untuk tetamu. Baju raya macam mana pula?  

Tapi setiap orang mesti mempunyai cita rasa sendiri. Walaupun dah ada tema untuk pakaian di hari raya nanti, setiap orang pasti nak design yang berbeza untuk baju mereka. 

Dah jangan risau, hanya di Shopee korang boleh dapatkan koleksi terbaru daripada jenama pilihan! Antaranya adalah, Jovian, Naelofar, Hitascarf dan banyak lagi dengan DISKAUN sehingga 62%! 

Bukan itu sahaja, korang juga berpeluang untuk mendapatkan baucar tambahan bagi kategori fesyen sebanyak 20% eksklusif hanya di Bazaria. Maklumat lanjut DI SINI.

Jangan takut berubah fikiran! Korang boleh lakukan pulangan semula PERCUMA tanpa soal hanya di Shopee! 

Ansuran 0% & RM15 Diskaun dengan SpayLater

Berita baik untuk semua, jom beli-belah barangan Raya dengan lebih awal! Ambil peluang ini untuk bayar dengan ansuran 0% selama 3 bulan dengan SPayLater di Shopee bermula hari ini sehingga 10 April. Tawaran ini termasuk semua produk, daripada fesyen ke barangan elektronik, untuk semua pengguna. 

Tambahan, pengguna SPayLater baharu akan menerima baucar RM15 diskaun. Aktifkan akaun SPL anda sekarang di SINI

Korang tunggu apa lagi? Jom dapatkan kelengkapan raya anda di Shopee sekarang dan nikmati baucar yang disediakan! 

Dan pastikan anda tidak terlepas tarikh penting, Jualan Hebat Raya bermula 25 Mac sehingga 27 Mac, dan Jualan Akhir Raya pada 4 April ini bagi mendapatkan lebih banyak tawaran menarik! 

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas