Connect with us

Oh! Media

Promosi Ulang Tahun Pertama PAYLATER Mall . Lebih Diskaun Untuk Barangan Dyson & Apple! 

PAYLATER Mall x OM

Branded

Promosi Ulang Tahun Pertama PAYLATER Mall . Lebih Diskaun Untuk Barangan Dyson & Apple! 

“Hmm.. Time nilah pengering rambut aku ni buat hal! Macam mana ni rambut aku kusut sangat.. kena tanya Yang belikan dyson baru!

Korang tau tak PAYLATER Mall sedang meraikan ulang tahun yang pertama untuk bulan ni? 

Haaa.. untuk pengetahuan korang, PAYLATER Mall merupakan satunya-satunya BNPL yang menawarkan pengguna untuk berbelanja di dalam aplikasi (shop in-app). Ada banyak barangan didapati di PAYLATER Mall ni antaranya telefon pintar Apple, barangan  elektronik Samsung, peralatan rumah Xiaomi, Dyson dan banyak lagilah!

Korang juga boleh pilih kaedah untuk menerima barangan yang dibeli sama ada secara penghantaran atau ambil sendiri (pick-up) di cawangan berdekatan. Cool kan?

Antara kedai ‘besar’ yang menawarkan perkhidmatan PAYLATER Mall ni seperti Switch, Switch Solution, Machines, Senheng, senQ, Thunder, Sony, iTWorld, Sokano Shop,  Garmin, Vivid Concepts   dan sebagainya.

Nikmati Promosi Sempena Ulang Tahun Pertama PAYLATER Mall. Bestnya!

Sempena ulang tahun yang pertama, PAYLATER Mall nak tawarkan banyak promosi untuk korang dan semua pengguna setia mereka. Fuiyo!

Check it out antara promosi yang ditawarkan: 

Baucar mestilah digunakan untuk kedai terpilih sahaja di PAYLATER Mall.

Nak dapatkan semua baucar ni, muat turun PAYLATER sekarang! 

Semua promosi yang ditawarkan adalah mengikut terma dan syarat. Baucar yang ditawarkan hanya boleh diguna pakai di PAYLATER Mall.

Bukan itu je, salah satu feature khas dekat PAYLATER Mall ni, korang boleh pilih nak set masa dan tarikh untuk pick-up daripada lokasi kedai pilihan korang!

Selain tu, korang juga boleh pick up order daripada kedai pilihan korang seawal 2 jam lepas pembelian dilakukan.

Haaa.. Ni paling best, kalau korang berbelanja di Vivid Concepts, Samsung by Vivid, Xiaomi by Vivid dan realme by Vivid store di PAYLATER Mall, korang boleh dapat hadiah PERCUMA bernilai RM50. Tapi syarat dia korang kena pilih pick-up dari kedai tau. 

Ketahui info lanjut di aplikasi PAYLATER.

Peraduan Belanja & Menang Samsung Smart TV

Langkah 1: Belanja di PAYLATER Mall 

Langkah 2: Komen kat post Peraduan di Facebook PAYLATER 

Psstt.. Korang juga boleh dapat extra (2x) penyertaan bila korang buat pembelian di Chin Loong atau Vivid Concepts. 

Tak perlu isi apa-apa borang, senang-senang saja . Bestnya!

Jaga poket & jadi pengguna bijak dengan berbelanja menggunakan PAYLATER Mall!

Apa yang best mengenai PAYLATER Mall berbanding BNPL yang lain ialah pembayaran ansuran 4 bulan pertama adalah tanpa kadar faedah. Tempoh  pembayaran juga fleksibel, kalau BNPL lain cuma 3 bulan je, tapi dengan PAYLATER, korang boleh bayar ansuran lanjutan sehingga 24 bulan!* 

Jual beli pun dijalankan secara telus tanpa sebarang had tersembunyi dan had pembelian yang ditawarkan juga tinggi. Macam ni, barulah pengguna lagi yakin nak berbelanja atas talian melalui PAYLATER Mall.

Jadi tunggu apa lagi? Muat turun aplikasi PAYLATER Mall hari ini di App Store, Google Play dan Huawei Gallery. Maklumat lanjut tentang PAYLATER Mall, klik SINI atau ikuti mereka di Facebook dan Instagram.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas