Connect with us

Oh! Media

Phone Hidup Segan Mati Tak Mahu? Jangan Risau, CompAsia Confirm Kasi Ngam!

CompAsia

Branded

Phone Hidup Segan Mati Tak Mahu? Jangan Risau, CompAsia Confirm Kasi Ngam!

“Eh, dah nak raya ni kau masih tak nak tukar phone ke? Sedih sangat aku tengok” 

Raya dah nak dekat, pakaian semua dah lengkap. Tapi telefon hidup segan, mati tak mahu? Macam mana nak OOTD raya nanti? Malulah asyik nak pinjam telefon orang je.

Sebenarnya, bukan tak nak tukar, keinginan tu dah ada cuma belum mampu lagi. Tambah pula, harga peranti sekarang boleh mencecah ribuan ringgit. Uish, gaji sebulan pun tak lepas nak bayar telefon ni. 

Sebenarnya, korang boleh tukar je peranti dengan harga yang jauh lagi berpatutan. Walaupun bukan model yang paling latest, yang penting kualiti terjamin! 

Harga Pasti Ngam Dengan CompAsia 

Korang mesti pernah terfikir untuk dapatkan peranti terpakai, tapi takut? Kalau baru beli dah rosak, macam mana? 

Eh, dengan CompAsia korang dah tak perlu risau lagi! 

CompAsia merupakan platform yang menjual pelbagai jenama peranti berkualiti yang semestinya baik seperti baharu! Mana taknya, setiap peranti yang diterima akan melalui kawalan kualiti 32 langkah oleh pakar bagi memastikan peranti tersebut berada dalam kualiti yang terbaik, diperakui  dan pastinya battery health kekal pada 80% – 100%.

Bukan itu sahaja, CompAsia juga menawarkan waranti sehingga 12 bulan! Dah tak perlu risau lagi. Tak puas hati? Waranti kan ada! 

Pastikan, korang dapatkan peranti pintar dengan harga paling NGAM di CompAisa. 

Beli Peranti Paling Ngam Di CompAsia, Dan Berpeluang Menang Sehingga RM50,000

CompAsia

Bagi menyambut Lebaran kali ini, CompAsia menawarkan Tawaran Raya Kasi Ngam dan peluang memenangi hadiah dan baucar bernilai sehingga RM50,000! 

Antara hadiah yang ditawarkan adalah MacBook Pro, iPhone 13 Pro Max, Galaxy Tab A7 Lite, Apple Watch SE, dan banyak lagi!

Nak sertai Tawaran Raya Kasi Ngam? 

Mudah sahaja, korang hanya perlu beli produk paling ngam di CompAsia atau di kedai fizikal CompAsia di 1Utama dan KL Sentral. 

Jangan lupa untuk melanggan surat berita di CompAsia (Kongsikan emel dengan CompAsia) dan berpeluang untuk mendapatkan hadiah dan tawaran paling ngam hanya di CompAsia. 

Raikan Raya Paling Ngam Dengan Keluarga Tercinta 

Pakaian dah bergaya, telefon pun baru, takkan la taknak bergambar, kan? Jom kongsikan pengalaman raya paling ngam korang dan berpeluang untuk dapatkan duit raya Touch ‘n Go eWallet berjumlah RM100 dengan biskut raya Junandus atau tote bag eksklusif CompAsia x mfafairuz

Cara Penyertaan: 

Langkah 1: Pergi ke halaman IG CompAsia, pilih “Highlight” Raya Kasi Ngam 

Langkah 2: Pilih “Add yours” bagi menggunakan templat CompAsia 

Langkah 3: Ambil gambar atau video (kuih, baju raya, dan lain-lain) yang menunjukkan situasi raya paling ngam dan hias mengikut kreativiti

Langkah 4: Tag @compasiamy dan 2 rakan

Langkah 5: Sertakan hashtag #RayaNgamCA dan kongsikan Instagram story korang.

Korang juga boleh menggunakan pelekat “Raya Kasi Ngam” yang boleh didapati di Instagram CompAsia mengikut kreativiti.

CompAsia Bekerjasama Dengan @mfafairuz Bagi Menghasilkan Karya Eksklusif

CompAsia

Eh, siapa je tak kenal dengan pelukis tempatan @mfafairuz. Istimewa bagi menyambut lebaran tahun ini, CompAsia bekerjasama dengan @mfafairuz bagi menghasilkan karya ekslusif iaitu tote bag dan sampul duit raya.

Wow ini pastinya ngam! 

Kalau korang berminat untuk dapatkan karya yang dihasilkan oleh @mfafairuz, jangan lupa untuk kongsikan pengalaman raya paling ngam dan kongsikan di Instagram story. 

Dapatkan peranti dengan harga paling ngam hanya di CompAsia

Untuk maklumat lanjut, ikuti laman sosial CompAsia di Facebook, Instagram dan TikTok

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas