Connect with us

Oh! Media

Peranti Idaman Ramai HONOR Magic6 Pro Kini Berwajah Baru! Dapatkan Sekarang & Berpeluang Untuk Dapatkan Hadiah Bernilai Sehingga RM1,696! 

HONOR Magic6 Pro

Branded

Peranti Idaman Ramai HONOR Magic6 Pro Kini Berwajah Baru! Dapatkan Sekarang & Berpeluang Untuk Dapatkan Hadiah Bernilai Sehingga RM1,696! 

“Abang, ini warna favourite ayang!” 

Korang mesti terkejut kan bila terjumpa HONOR Magic6 Pro dengan rupa baru. Hmm, tapi agaknya apa yang berubah?  

Kalau korang nak tahu HONOR kini telah mengeluarkan edisi terbaru bagi HONOR Magic6 Pro dengan warna yang lebih menarik iaitu Cloud Purple yang berharga RM4,499 yang akan tersedia bermula 31 Mei ini. Confirm jadi kegilaan ramai wanita. 

HONOR Magic6 Pro

Kalau si isteri terpersona dengan warna yang diinspirasikan oleh matahari terbit di tasik dengan cahaya lavender yang lembut ni, encik suami pula pasti terpukau dengan teknologi yang tersedia bagi HONOR Magic6 Pro.  

Telefon Pintar HONOR Magic6 Pro Dilengkapi Teknologi AI 

HONOR Magic6 Pro

Sekarang ini, semua benda nak guna AI kan. Mana taknya, lebih mudah dan pastinya dilengkapi dengan teknologi terkini. 

HONOR juga tidak melepaskan kesempatan ini dengan melengkapkan peranti HONOR Magic6 Pro dengan teknologi AI. Bermula dari pengalaman fotografi sehingga pengalaman penggunaan yang lebih praktikal. 

Eh, AI bukan untuk “rephrase assignment” korang je. Masih banyak lagi kelebihan teknologi AI yang dapat dilihat melalui HONOR Magic6 Pro. Jom kami kongsikan kelebihan teknologi AI yang ada pada HONOR Magic6 Pro. 

  1. Kemampuan Kamera Tiada Tandingan Dengan AI Tele-falcon
HONOR Magic6 Pro

(Kredit: Muhd Fuad) 

HONOR Magic6 Pro

(Kredit: Muhd Fuad) 

HONOR Magic6 Pro

(Kredit: Muhd Fuad) 

HONOR Magic6 Pro

(Kredit: Fahmie Izwan) 

Sebelum ni kami ada share tentang telefon pintar HONOR Magic5 Pro dengan kualiti kamera yang cukup memukau. 

Kali ini, HONOR telah menaik taraf kualiti fotografi bagi HONOR Magic6 Pro dengan menggunakan AI Tele-falcon yang mempunyai 180 MP dan dilengkapi dengan algoritma AI. 

Paling best, ia juga mempunyai kelajuan ultra yang tinggi. Barulah gambar korang kelihatan lebih jelas walaupun tengah bergerak. 

  1. AI Magic Portal, Hanya Satu Langkah Ke Destinasi
HONOR Magic6 Pro

Kalau Doraemon ada pintu di mana sahaja, HONOR Magic6 Pro ada teknologi AI yang memudahkan korang untuk sampai ke destinasi dengan lebih cepat.   

HONOR Magic6 Pro dilengkapi dengan AI Magic Portal yang dapat memudahkan pengguna untuk mendapatkan navigasi dengan serta merta. 

  1. Lebih Pintar Dengan AI Smart Folder 
HONOR Magic6 Pro

Jimat lebih banyak masa dengan hanya menggunakan fungsi AI Smart Folder. Korang juga boleh menggunakan fungsi AI Smart Folder ni untuk menyimpan aplikasi yang sering digunakan seperti Grab, Instagram dan macam-macam lagi. 

Dengan hanya satu klik, korang dah boleh update “Insta Story” ataupun boleh gunakan perkhidmatan Grab! 

  1. Dilengkapi Dengan Teknologi AI Search Image

Ish, tak penat ke skroll je gambar tu dari tadi? Kenapa perlu susah-susah mencari gambar kalau korang boleh gunakan teknologi AI untuk dapatkan gambar yang korang inginkan. , 

HONOR Magic6 Pro juga mempunyai teknologi AI Search Image, yang dapat membantu korang untuk menapis imej yang diperlukan.

  1. Lebih Kuat & Selamat, HONOR Magic6 Pro Menawarkan AI Eye Protection 
HONOR Magic6 Pro

Telefon pintar korang tak mesra pengguna? Tunggu apa lagi, jom dapatkan HONOR Magic6 Pro yang dilengkapi dengan teknologi AI Eye Protection. 

 HONOR Magic6 Pro bukan sahaja lebih tahan lasak, tapi ia juga mampu memberikan perlindungan buat mata sepanjang tempoh penggunaannya. 

Skrin yang secara automatik akan melaraskan cahaya mengikut cahaya semula jadi di sekeliling dengan teknologi pemalapan PWM 4320Hz. 

Dengan adanya HONOR Magic6 Pro yang dilengkapi dengan AI Eye Protection, korang dah tak perlu risau mata menjadi lesu dan letih bila menggunakan peranti korang. 

Promosi Menarik Sempena Pelancaran Produk Terbaru

HONOR Magic6 Pro

Ha, menarik kan teknologi AI yang digunakan bagi HONOR Magic6 Pro kali ini. Kalau korang berminat dengan peranti ini, jangan lupa untuk dapatkan sekarang dan berpeluang mendapatkan pelbagai hadiah menarik. 

Korang berpeluang untuk mendapatkan hadiah bernilai sehingga RM1,696! Antara hadiah yang disediakan adalah Haylou smart watch, HONOR Earbuds X6, Lanjutan jaminan 1 tahun dan Perlindungan peranti sehingga 365 hari. 

Untuk maklumat lanjut berkaitan promosi dan peranti terkini, layari laman rasmi HONOR di Facebook dan Instagram

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas