Connect with us

Oh! Media

Menang RM8 Juta & Kereta Baru, Nikmati Tawaran Jualan Gandakan Keriangan Rayamu OPPO

OPPO Raya

Branded

Menang RM8 Juta & Kereta Baru, Nikmati Tawaran Jualan Gandakan Keriangan Rayamu OPPO

Bila musim perayaan semakin dekat, mesti ramai antara kita yang menanti-nantikan promosi jualan hari raya betul tak? 

Haa, tak nak melepaskan peluang, OPPO Smartphone hadir dengan beberapa ganjaran hebat untuk diberikan kepada pelanggan setia mereka tau. 

Bermula daripada 18 April sehingga 15 Mei, OPPO hadir dengan jualan sempena musim perayaan iaitu Double Your Raya Joy. Jom kita tengok 3 ganjaran yang korang tak patut lepaskan daripada OPPO!

1. Peluang Menangi Kereta Baharu Dengan OPPO

Sambutan raya tahun ni mesti seronok sebab kita dah diberi kelonggaran merentas negeri untuk berjumpa dengan ahli keluarga. 

Jadi, untuk meriahkan lagi sambutan musim perayaan tahun ni, OPPO nak bagi macam-macam tawaran hebat tau.

Antaranya, dengan setiap pembelian telefon pintar OPPO yang terpilih, korang berpeluang untuk sertai peraduan cabutan bertuah dan hadiah utamanya adalah Perodua Ativa tau. Wow!

Selain itu, korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah lain seperti TV Android FHD, dapur berkembar, air purifier dan barangan elektronik yang lain. 

Cara untuk menyertai cabutan bertuah ni senang je, korang ikut langkah mudah ni:

1. Log masuk ke dalam aplikasi MY OPPO dan klik pautan “Double Your Raya Lucky Draw” pada bahagian “Activity”

2. Tebus peluang korang untuk menang

3. Salin kod yang dipaparkan dan klik butang hijau

4. Isikan semua butiran dan hantar. 

Senang saja kan? Haa, korang tunggu apa lagi, cepat-cepat rebut peluang keemasan ni!

Pemenang hadiah mingguan akan diumumkan pada 24 April, 1 Mei dan 8 Mei 2022, manakala hadiah utama akan diumumkan pada 16 Mei 2022.

2. Nikmati Diskaun Sehingga 50% Untuk Rangkaian Produk OPPO

Selain daripada dapat menang kereta Perodua Ativa, OPPO pun nak bagi korang nikmati diskaun sehingga 50% untuk rangkaian produk mereka.

Antaranya, korang boleh pilih OPPO Watch Free, OPPO Band atau Enco Air 2 dengan pemotongan harga sehingga 50% melalui PWP kalau korang beli OPPO A96, Reno7 Pro, Reno7 atau Reno7 Z. Wow!

Bukan itu je, korang juga akan dapat paket raya edisi terhad daripada OPPO. Tawaran ini korang boleh dapat kalau korang dapati di kedai OPPO. 

Selain itu, kalau korang purchase OPPO Reno7, korang dapat baucar bernilai sehingga RM250 untuk percutian 2 hari 1 malam. Semua tawaran ini khas untuk korang yang membeli di OPPO Brand Store saja tau!

Kalau korang beli OPPO A96 di platform lain, korang akan dapat percuma kotak hadiah berisi powerbank dan payung bernilai RM99 manakala kalau beli siri Reno7, korang akan dapat beg galas OPPO Reno7 bernilai RM109. 

3. Ganjaran Istimewa Untuk Pelanggan OPPO A96

Tak cukup dengan diskaun 50%, OPPO nak bagi ganjaran istimewa untuk korang yang memiliki OPPO A96. 

Korang boleh menikmati ganjaran tambahan yang bernilai sehingga RM399 daripada KFC, Tealive, Sharp dan banyak lagi menerusi Aplikasi My OPPO tau. Best gila!

Haa, kalau korang berminat nak dapat ganjaran tambahan ni, apa kata dapatkan peranti OPPO A96 ni sekarang di kedai yang berdekatan atau kedai atas talian yang sah.

Untuk pengetahuan, OPPO A96 ini dilengkapi dengan memori 8GB dan storan 256GB serta penambahan RAM sehinga 5GB tau. Jadi, seronoklah kalau korang nak tangkap dan simpan banyak gambar semasa musim perayaan nanti!

Jadi, tunggu apa lagi, cepat dapatkan produk OPPO sekarang untuk nikmati pelbagai tawaran hebat!
Maklumat lanjut mengenai Double Your Raya Joy Sale, layari laman web rasmi dengan klik DI SINI.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas