Connect with us

Oh! Media

“Ehh, Tak Boleh Campur Kedua Bahan Tu, Nanti Rosak Kulit!” Gabungan Retinol & Vitamin C Dengan Formulasi Sains! 

Demistry+

Branded

“Ehh, Tak Boleh Campur Kedua Bahan Tu, Nanti Rosak Kulit!” Gabungan Retinol & Vitamin C Dengan Formulasi Sains! 

Korang perasan tak, kebelakangan ini terlampau banyak produk rawatan kulit yang berada di pasaran, bagai cendawan tumbuh selepas hujan. Tambah lagi, produk-produk ini sering diiklankan dengan menggunakan bahan-bahan yang “viral”  seperti retinol, niacinamide, asid hyaluronik dan macam-macam lagi. 

Tapi, sebenarnya dia lagi menyusahkan bagi pengguna tau. Sebab, semakin banyak bahan-bahan yang digunakan, semakin banyak pulak pantang larang ataupun peraturan yang wujud. Sampai nak guna pun dah takut. 

Korang nak tahu tak, ada satu jenama khusus yang menghasilkan serum dengan kepakaran sains? Korang dah tak perlu takut lagi, produk ini dibuat khusus dengan bahan yang berkualiti dan terkawal! Nak tahu produk apa? Ehh, kena lah baca kalau nak tahu. Meh sini kami share!

Gabungan Bahan Yang Dirumus Khas Dengan KEPAKARAN SAINS 

Elok ke formulasi produk ni? Produk A ni boleh guna dalam waktu yang sama dengan produk B tak?”

Ahhh! Susah la macam ni, baik tak pakai terus kalau semua benda tak boleh macam ni. Silap sikit, bukan makin elok kulit ni, nanti bertambah pulak masalah kulit. Korang mesti selalu keliru nak guna produk dan bahan apa untuk masalah kulit yang tertentu kan? 

Memperkenalkan, produk yang diformulasikan dengan bahan yang berkualiti dan formulasi sains iaitu Dermistry+. Perkataan Dermistry+ sendiri terlahir dari dua perkataan iaitu “Dermatology” dan “Chemistry”, yang menunjukkan fokus jenama ini untuk menghasilkan produk yang berkualiti dengan teknologi sains. 

Pantang Larang Dalam Rawatan Kulit? Dermistry+ Bantu Kulit Tanpa Iritasi

Korang mesti selalu dengar kan “pantang-larang” dalam rawatan kulit. Hmm, nak rawat kulit pun susah macam-macam pula nak kena ikut. Tapi dengan Dermistry+ korang dah tak perlu risau dengan bahan yang digunakan. 

Dermistry+ telah disokong oleh “Rohto’s hundred years of pharmaceutical standards” yang memastikan penggunaan bahan selamat dan dalam kadar yang optimum. Dermistry+ menawarkan dos yang tepat dan menggunakan komposisi yang berbeza untuk merawat masalah kulit yang susah dirawat. 

Bagi peminat perawatan kulit, korang mesti dah biasa dengar dua bahan yang  viral ni kan, iaitu Vitamin A atau sering dikenali sebagai Retinoil dan Vitamin C. Kedua-dua bahan ini telah dikaji dan terbukti berkesan bagi mencerahkan kulit. 

Ia juga sering dinasihatkan untuk digunakan secara berasingan. Tapi ramai juga yang tak tahu dengan menggunakan kedua-dua bahan ini pada waktu yang sama, ia mampu merawat dengan lebih efektif bagi masalah kulit korang. 

Oleh itu, Demistry+ dirumus dengan teliti bagi menyeimbangkan kepekatan bahan aktif kedua-dua vitamin ini bagi menghasilkan satu produk yang mampu merawat masalah korang dengan mendalam. 

Memperkenalkan, produk yang digemari ramai dan juga digelar sebagai “Hero Product” iaitu Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum.  

Produk HERO? Hebat sangat ke sampai digelar macam tu? Eh mestilah, korang nak tahu kenapa produk ini mendapat gelaran sebagai Hero product? 

Ehh, Boleh Dapatkan Dua Bahan Aktif Dalam Satu Botol? Selamat Ke?

Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum ini dihasilkan dengan dos yang tepat bagi memastikan kedua bahan utama iaitu Retinoil dan Vitamin C dapat berkerja secara sinergi dan saling melengkapi bagi menghasilkan keputusan yang optimum. 

Ia juga dihasilkan dengan teknologi penembusan yang canggih bagi membolehkan bahan-bahan ini menembusi kulit secara mendalam . Sekarang anda dah tak perlu guna pelbagai produk lagi bagi mendapatkan manfaat bagi setiap bahan yang digunakan. 

Dengan hanya 1 botol Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum anda dapat menikmati manfaat bagi kedua-dua bahan ini tanpa perlu risau lagi.

Hmm, menarik kan bila ada produk yang boleh dipercayai dan dirumus dengan bahan berkualiti dan juga terkawal.  Antara bahan yang digunakan bagi menghasilkan produk ini adalah: 

  • 0.1% Retinol, bagi memperbaiki kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit anda.
  • 5% Niacinamide, bagi menghilangkan bintik hitam dan parut jerawat
  • 5% Vitamin C, bagi mencerah dan meratakan tona kulit. Ia juga berfungsi sebagai antioksidan bagi penembusan terus ke dalam kulit.  

Wow! Bahan-bahan yang digunakan hanya dalam satu botol Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum dapat merawat masalah kulit dengan lebih mendalam dan selamat.

Selamat Ke Produk ni? Ada Testimoni Pengguna dan Ujian Klinikal Lagi Tau!

Ehh, korang jangan risau, produk ini dah terbukti selamat oleh makmal  dan pastinya berkesan! 

Korang mesti selalu teracun dengan review orang lain kan? Lagi-lagi kalau dia tunjuk keberkesanan produk tu dengan hanya tempoh masa yang singkat. Siapa je yang tak teracun kalau macam tu.

Kalau korang nak tahu, Vitamin C yang digunakan bagi Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster ini juga berfungsi sebagai antioksidan yang mampu mencerahkan kulit dengan selamat! 

Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum ini mengandungi 5% Vitamin C, iaitu sejenis antioksidan berkuasa untuk membantu mencerahkan kulit.

Titikkan serum ini ke dalam iodin dan saksikan ia berubah menjadi jernih dalam beberapa saat. Mengagumkan! Lebih cepat ia bertukar jernih, bermaksud lebih baik kuasa antioksidan di dalamnya.

Ramai pengguna yang dah cuba produk ini sendiri dan terbukti dah dapat kesan hanya dalam 14 hari sahaja tau! Korang tak nak cuba ke tu?

‘Produk Hero’ Penyelamat Untuk Wajah Yang Lebih Berseri!

Ehh! Produk yang menggabungkan Retinol dan Vitamin C dengan kepakaran sains ni boleh didapati dengan hanya RM90 sahaja? Ia Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum yang menggabungkan bahan-bahan yang berkualiti ini boleh didapati dengan harga yang mampu milik.

Tapi walaupun harga mampu milik, bahan- bahan yang digunakan dijamin berkualiti tau!

Tunggu apa lagi? Cepat dapatkan produk ini dengan hanya RM90 di Watson, Shopee, dan Lazada. Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang rasmi Dermistry+ dan Facebook.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas