Connect with us

Oh! Media

Cepat Sebelum Terlambat, AEON Member Card Bakal Expired Hujung Tahun, Jom Tukar Sekarang!

Branded

Cepat Sebelum Terlambat, AEON Member Card Bakal Expired Hujung Tahun, Jom Tukar Sekarang!

Perhatian! Bagi pemegang AEON Member Card, anda wajib baca sampai habis. Jika ada yang masih tidak tahu, AEON Member Card akan ditamatkan selepas 31 Disember 2020. Dengan penamatan itu, pemegang AEON Member Card digalakkan untuk menukar kepada Kad AEON Member Plus Visa hari ini!

Sehubungan itu, ahli boleh mengumpul Mata Ganjaran AEON menggunakan Kad AEON Member Plus Visa  bermula 1 Januari 2021. Bermula tahun baru, kad pun baru, kad lama tidak akan digunakan lagi untuk urusan pengumpulan points.

Cepat! Tukar Sebelum 31 Disember 2020!

Macam mana untuk menukar kad baru ? Mudah je! Hanya perlu ikuti beberapa langkah mudah seperti di atas.

Tukar AEON Member Card yang lama anda hari ini untuk menebus baki points mendapatkan Baucar AEON anda. Nikmati yuran tahun percuma jika anda membuat penukaran di kaunter!

Jadi, apa tunggu lagi, jom tukar AEON Member Plus Visa Card anda hari ini!

Kenapa perlu tukar? Mesti ramai tertanya-tanya kan? Dengan Kad AEON Member Plus Visa baru ini, ganjaran lebih hebat ditawarkan dan yang paling penting boleh shopping secara cashless. Senang, tak perlu bawa wang tunai banyak-banyak, ada kad pun dah cukup.

Antara kelebihan Kad AEON Member Plus Visa adalah satu kad boleh digunakan untuk semua kedai di bawah AEON seperti AEON, AEON BiG, AEON MaxValu Prime  dan AEON Wellness untuk mengumpul points. Tak perlu lagi keliru di kaunter bayaran, satu kad sahaja yang anda perlu untuk semua. 

Kad AEON Member Plus Visa juga boleh ditambah nilai menerusi AEON Wallet app ataupun di kaunter pembayaran AEON. Cukup mudah untuk menambah nilai tanpa perlu ke stesen minyak atau mencari kiosk berhampiran.

modern technology and people concept – man or bartender with payment terminal and customer hand with credit card at bar of coffee shop

Dengan kad baru ini juga, mata ganjaran ditawarkan juga berganda! Points yang dikumpul boleh ditukarkan ke wang tunai yang terus dimasukkan ke dalam kad. Untungnya! Kumpul points pun boleh dapat duit balik guys!

Kad AEON Member Plus Visa ini juga turut terjamin dari segi keselamatan. Bukan hanya untuk mengumpul points ketika membeli belah di AEON, malahan boleh digunakan di kedai biasa, restoran, penghantaran makanan online, shopping online dan sebagainya. Semuanya hanya dengan satu Kad AEON Member Plus Visa sahaja.Untuk info lanjut mengenai AEON Member Plus Visa Card atau mahu baca soalan yang kerap diajukan (FAQ) di SINI.

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top