Connect with us

Oh! Media

Beli 1 Percuma 1, Beli 10 Percuma 10! Ini Most Wanted Sale Paling Tak Masuk Akal!

Branded

Beli 1 Percuma 1, Beli 10 Percuma 10! Ini Most Wanted Sale Paling Tak Masuk Akal!

Apa yang paling dinanti-nantikan dan disukai para wanita selain dari makanan? Mestilah promo dari Watsons gais! Tiap kali ada promo, mesti tak menang tangan crew Watsons dibuatnya dan nampaknya Watsons menggila lagi dengan ‘Most Wanted Sale Buy 1 Free 1’. Wow!

Apa yang best, menerusi kempen beli 1 percuma 1 Watsons kali ni, belian tidak terhad untuk barang tertentu sahaja sebab korang boleh dapatkan 2 barang dengan 1 harga untuk lebih 600 jenis produk penjagaan diri yang ada di Watsons.

Bayangkan korang shoping 10 barang tapi dapat 20 barang, tak cukup tanganlah nampaknya nak angkat beg plastik nanti. Boleh buat stok untuk setahun teruslah. Haha!

Orang lelaki sedia tolak 2 troli penuh barang kosmetik

Memang lagi naik gilalah kaum wanita bila dapat tahu dapat beli 1 percuma 1 untuk barangan kosmetik ni. Siap sedia untuk tolak 2 troli wahai kaum lelaki. Haha! Banyak barangan berjenama yang kita boleh dapatkan seperti L’Oreal, Maybelline, Silkygirl, Ravion dan apa sahaja yang korang mahukan.

Lebih banyak produk kosmetik boleh lihat di sini https://www.watsons.com.my/c/30000142.

Produk kesihatan mesti kena borong!

Orang lelaki takkan nak tolak troli jer! Kita juga boleh dapatkan banyak barangan penjagaan kesihatan untuk tubuh badan kita. Jadi bolehlah dapatkan supliment yang baik untuk diamalkan setiap hari. Ohmedia syorkan, korang beli sekali banyak untuk stok dekat rumah. Bukan selalu dapat shoping banyak macam ni, betul tak?

Lebih banyak produk kesihatan boleh lihat di sini https://www.watsons.com.my/c/30000141.

Mana-mana pergi mesti kena bawa Personal Care!

Kalau kita pergi mana-mana, semua produk ni wajib kita bawa sekali dan biasanya kita akan beli setiap bulan atau 2 bulan sekali. Tapi bila Watsons dah buat Most Wanted Sale ni, boleh la kita buat stok untuk setahun terus. Haha! Jimat duit dan jimat masa.

Lihat lebih banyak produk penjagaan diri di sini https://www.watsons.com.my/c/30000361.

Perempuan atau lelaki tetap kena jaga kulit ok!

Benda ni kalau tak masuk dalam Most Wanted Sale Watsons memang tak sah! Penjagaan kulit juga penting tak kira lelaki atau perempuan. Antara jenama terkenal yang kita boleh dapatkan adalah seperti Garnier, Olay, Safi dan banyak lagi.

Lihat lebih banyak produk penjagaan kulit di sini https://www.watsons.com.my/c/30000140.

Ada banyak lagi produk yang korang boleh dapatkan sekarang di semua cawangan Watsons di seluruh Malaysia yang bermula hari ini sehingga 3 Ogos 2020.

Ohmedia juga nak galakkan korang untuk buat pembayaran menggunakan aplikasi Boost sebab kita boleh dapat cashback RM5 untuk setiap pembelian minimum RM60 dengan 1 resit mengikut terma & syarat.

Untuk Watsons member lagi istimewa gais sebab kita boleh dapatkan:

  • Dapat RM20 baucer secara langsung bila korang daftar keahlian di Stor Watsons .
  • Berpeluang untuk dapatkan baucer RM5,000 juga gais!

Banyak lagi kelebihan yang kita boleh dapat bila jadi Watsons member sebenarnya. Boleh terus ke www.watsons.com.my/promo dan follow Watsons Malaysia di Facebook dan Instagram untuk info terkini.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top