Connect with us

Oh! Media

Kantoi Dengan Ibu Whatsapp ‘Lucah’ Bersama Bapa Kandung, Rupanya Anak Kerap Dirogol Sejak Tahun Lepas

Trending

Kantoi Dengan Ibu Whatsapp ‘Lucah’ Bersama Bapa Kandung, Rupanya Anak Kerap Dirogol Sejak Tahun Lepas

Seorang lelaki tergamak rogol anak kandungnya sendiri yang baru saja berusia 15 tahun. Bapa jenis apa ni?

ADVERTISEMENT

BACA : Lelaki Rogol Bekas Kekasih Berusia 16 Tahun

Menurut laporan Kosmo, kejadian berlaku sejak setahun lalu di rumahnya yang terletak di Pasir Puteh, Kelantan dan perkara ini dikatakan sendiri Ketua Polis Kelantan, Datuk Shafien Mamat.

Perbuatan terkutuk itu terbongkar pada Jumaat lepas apabila isteri suspek sendiri membaca perbualan lucah dua beranak itu di Whatsapp anaknya. Polis kemudiannya telah menahan suspek yang berusia 48 tahun itu dirumahnya. 

Siasatan awal mendapati, ibu dan bapa mangsa berkahwin pada tahun 2004 sebelum bercerai tiga tahun kemudian semasa remaja itu berusia enam bulan. Mangsa kini tinggal bersama ibunya di Melor, dekat sini bersama seorang lagi adik-beradiknya.

Berdasarkan keterangan mangsa, dia pertama kali dirogol tahun lalu ketika sedang tidur di ruang tamu rumah bapanya. Lelaki itu memesan kepada remaja itu agar tidak menceritakan kejadian itu kepada sesiapa pun termasuk ibunya.

Perkara yang dilakukan suspek membuatkan anak kandungnya ketagih untuk melakukan hubungan terlarang itu. Mangsa juga mendakwa bahawa kali terakhir dirinya dirogol adalah sehari sebelum laporan polis dibuat ibunya.

Diharapkan perkara sebegini dijauhkan daripada kita semua. 

Kredit: Kosmo

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas