Connect with us

Oh! Media

Oh! Tech

Ganjaran Sehingga RM8 JUTA Menanti Sempena OPPO Malaysia Joy-Full Sale. Wow!

Akhir tahun tiba lagi! Korang tahu apa maksudnya? Lebih banyak jualan murah daripada jenama-jenama hebat akan bermula. Inilah waktu terbaik kalau korang nak dapatkan segala barang yang diidamkan!

Nak gajet baru? OPPO Malaysia ada jualan hebat “Joy-Full Sale” yang berlangsung sehingga 14 Januari 2022 ini. Paling menarik, ada banyak tawaran hebat dan hadiah eksklusif menanti pembeli yang bernilai sehingga RM 8 juta. Wow!

IKLAN

Beli smartphone dapat FREE gift!

Rasa ramai yang dah survey telefon pintar OPPO tapi masih tunggu masa je nak beli. Sempena tepoh promosi ni, korang boleh nikmati ganjaran istimewa bila beli telefon OPPO tau. Check it out:

Pelanggan yang membuat pembelian telefon pintar pintar terpilih juga layak untuk dapat diskaun sehingga 20% apabila korang beli Pelan Perlindungan Kemalangan 1 tahun, OPPO Watch (46mm dan 41mm) dan banyak lagilah!

Nikmati Giveaway Sempena Perayaan Hari Natal

Bagi memastikan pengguna menikmati keseronokan sempena perayaan yang bakal menjelang, korang yang membeli mana-mana peranti pintar OPPO berpeluang menang hadiah hebat melalui Festive Miracle Giveaway.

Antara hadiah yang ditawarkan adalah seperti penginapan percuma di Resorts World Genting dengan tiket Genting SkyWorlds Theme Park, OPPO A95 dan banyak lagi!

Apa yang korang kena lakukan hanyalah mendaftar akaun dalam My OPPO App kemudian pergi ke Festive Miracle Giveaway untuk menebus peluang korang untuk menang.

Ganjaran Eksklusif Istimewa untuk My OPPO Member

Bukan ni itu saja, ada lagi kejutan khas ekslusif untuk My OPPP Member, korang boleh dapat baucar tiket ke Genting SkyWorlds Theme Park dan baucar BELI 1, PERCUMA 1 minuman handcraft bersaiz Grande Starbucks daripada My OPPO App apabila korang beli telefon pintar OPPO terpilih.

Singgah booth OPPO & bawa pulang hadiah PERCUMA

Sempena musim perayaan ini juga OPPO nak tambahkan Joy-Full untuk semua pengguna yang melawat booth OPPO yang terletak di pintu masuk Taman Tema Tertutup Skytropolis Genting Highlands.

Korang boleh join Spin & Win dan menang hadiah istimewa termasuk power bank. Selain menyaksikan persembahan Hari Natal setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad bermula 17 Disember hingga 14 Januari 2022!

Selain itu, korang juga boleh menang kad foto perayaan OPPO yang diperibadikan dengan mengambil gambar dan memuat naiknya di Facebook atau Instagram. Kalau nak menang OPPO Enco Air bernilai RM299 pula, korang boleh sertai Beat2Win. Bestnya!

Nikmati “Joy-Full Sale” di My OPPO Space, OPPO Brand Store, OPPO Official Online Store, Shopee, Lazada dan Astro Go Shop. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi keluarga OPPO untuk menikmati lebih banyak ganjaran.

Maklumat lanjut mengenai “Joy-Full OPPO Sale” serta terma dan syarat, layari https://www.oppo.com/my/store/contents/event/TheJoy-FullOPPOSale/ dan https://www.oppo.com/my/store/contents/event/TheJoy-FullOPPOSale/tnc/.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tech

Ke Atas