Connect with us

Oh! Media

engku emran

Oh! Artis

Timbul Pula Dakwaan Suami Noor Nabila, Engku Emran Sedang Bercinta Dengan Bekas Anggota Elite?

Sehingga ke hari ini masih belum jelas tentang apa yang terjadi dengan rumah tangga usahawan selebriti, Noor Nabila Mohd Noor dan suaminya Engku Imran. Walaupun, Nabil sebelum ini pernah menyatakan hubungannya dan suami baik-baik sahaja tapi masih ada spekulasi yang menyatakan sebaliknya.

Memetik laporan Berita Harian, timbul pula satu dakwaan baharu di mana Engku Emran dikatakan sedang menjalinkan hubungan dengan pelakon dan penyanyi, Fiza Halim.

IKLAN

Dakwaan ini timbul selepas seorang pengguna TikTok berkongsi video menunjukkan Engku Emran sedang keluar bersama dua remaja yang didakwa anak kepada bekas anggota Elite itu.

engku emran

Itu bukan anak Fiza tapi anak buah Engku Emran…

Bagaimanapun, ada pihak mendakwa remaja itu adalah anak buahnya iaitu Maja dan Aisa, bukannya anak Fiza seperti yang didakwa.

Engku Emran pernah berkahwin dengan selebriti jelita iaitu Erra Fazira dan mempunyai anak perempuan, Engku Aleesya. Selain itu, pelakon popular dari Indonesia iaitu Laudya Cynthia Bella juga pernah dikahwininya, namun tidak dikurniakan cahaya mata. Sementara itu, Nabila pernah berkahwin dengan Sharnaaz pada 31 Mac 2017 dan berpisah pada 9 Julai 2020.

Engku Emran kemudian mengahwini Noor Nabila pada 19 Mac 2021.

Kredit: Berita Harian

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas