Connect with us

Oh! Media

Shuk Sahar Jawab Video Tersebar Tidak Berbaju Bahan Lama

shuk sahar

Oh! Artis

Shuk Sahar Jawab Video Tersebar Tidak Berbaju Bahan Lama

Sebentar tadi kami ada kongsikan pendedahan dari Farah yang menaikkan video menunjukkan seorang lelaki tidak berbaju. Kini, pelawak Shuk Sahar yang dikaitkan dengan Farah telah menafikan perkara itu kerana ia bukan video baharu seperti didakwa.

ADVERTISEMENT

BACA: Kekasih Gelap Dedah Video Mirip Pelawak Tak Berbaju Atas Katil

Shuk Sahar turut menyatakan dia tidak dapat berbuat apa-apa kerana wanita itu sendiri telah menyebarkan aib. Shuk menganggap tindakan wanita itu telah memberi manfaat kepada dirinya sebagai satu promosi.

Apa yang lepas biarkan berlalu. Jangan jadikan masa silam orang sebagai satu ugutan. Balai polis lah cerita. Nak buat macam mana. Tengah-tengah tiada kerja, tiada duit, orang pula buka aib. – Kata Shuk menjawab persoalan isterinya dalam satu video.

Dalam pada itu, isteri Shuk yang dikenali sebagai Sera turut mempersoalkan duit yang didakwa dipinjam Shuk sehingga sanggup membuka aib sendiri.

Duit apa tu? Duit sewa kereta Honda ke? Bayar minyak ke? Bayar duit hotel kamu ke? Kata semalam terima kasih cinta untuk segalanya. – Kata Sera.

Nampaknya Shuk dan isteri tenang menjawab isu yang kembali panas. Farah bagaimanapun dilihat masih giat mendedahkan pelbagai bukti di Instagram miliknya. Apapun, jika benar Shuk ingin membuat laporan polis, lakukanlah segera agar kes ini dapat diselesaikan.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas