Connect with us

(Video) Pekerja Dipecat Dari Syarikat, Kantoi Main Tiktok Waktu Pejabat

Oh! Tidak

(Video) Pekerja Dipecat Dari Syarikat, Kantoi Main Tiktok Waktu Pejabat

Zaman sekarang ni semakin hari semakin ramai orang muat turun aplikasi Tiktok di telefon pintar kerana aplikasi ini boleh membuatkan orang menjadi popular seperti artis melalui bakat masing-masing.

Tapi, lain pula jadinya apabila seorang wanita bermain aplikasi Tiktok di pejabat. Korang nak tahu kenapa? Berdasarkan video yang dimuatnaik oleh @AzamLambert di Twitter, dia dipecat oleh majikannya tau.


Kalau korang tengok video yang Ohmedia kongsikan tu, majikannya berasa amat geram apabila melihat aksi wanita tersebut. Haa tulah, bila masuk waktu pejabat korang janganlah leka bermain Tiktok dan kerja korang semua tinggalkan.


Tak pasal-pasal dah kena pecat dengan majikan. Kalau nak main Tiktok dalam telefon korang memang boleh tetapi janganlah masa waktu pejabat. Itu namanya gaji buta gais! Ambil kejadian seperti ini sebagai iktibar okay!

OHMEDIA: PSST! DEKAT TEMPAT OHMEDIA, MAIN GAME DAN TENGOK MOVIE PUN TAK BOLEH TAU WAKTU BEKERJA. NANTI KENA FLAG HEHE.

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca hormat boss di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

To Top