Connect with us

Oh! Media

(Video) Cleopatra Dikecam Hebat Dengan Netizen, Memakai Kebaya Ke Pejabat Kementerian

Oh! Tidak

(Video) Cleopatra Dikecam Hebat Dengan Netizen, Memakai Kebaya Ke Pejabat Kementerian

Korang masih ingat lagi tak seorang wanita yang bernama Cleopatra memakai kebaya pernah mengambil gambar bersama YB Syed Saddiq di pejabat menteri pada tahun lalu? Cuba korang tengok gambar dekat bawah ini kalau korang lupa.

Baru-baru ini, wanita ini memuatnaik satu video di Twitternya, @lxcleopatraxl menunjukkan baju kebaya berwarna keemasan itu untuk dipakai ke pejabat kementerian. Amboi, kelassss kau kak oi!Rata-rata ramai netizen rasa tidak puas hati dan mengecam cara pemakaian wanita ini. Ohmedia pelik juga bila tengok dia pakai macam tu, takkanlah pejabat menteri tak ada dresscode kan.

Seeloknya kalau nak pergi mana-mana, pakailah pakaian yang sopan sikit. Bukan apa, orang perempuan ni sepatutnya menjaga maruah diri tau. Bila orang lain tengok awak pakai macam tu, apa lah kata netizen kan? Macam sesuatu jer Cleopatra ni huhu.

OHMEDIA: PERGI PEJABAT UNTUK BEKERJA, BUKAN NAK PERGI MENGORAT MENTERI HEHE

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca kecam Cleopatra di Facebook Oh! Media


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top