Connect with us

Oh! Media

(Video) Rejim Syria ‘Seronok’ Musnahkan Perkuburan Islam, Sepak Batu Nisan Di Syria

Oh! Tidak

(Video) Rejim Syria ‘Seronok’ Musnahkan Perkuburan Islam, Sepak Batu Nisan Di Syria

Mungkin kita tak nampak apa yang berlaku sebenarnya di luar sana tentang kekejaman rejim Al-Assad terhadap umat Islam. Tetapi, baru-baru ini ada beberapa video yang tular di media sosial sehingga membuatkan Ohmedia berasa amat marah!

Kalau korang tengok video yang dimuatnaik oleh @BirdsOfJannah di Twitter dekat bawah ni, ada sekumpulan askar-askar rejim Al-Assad sedang berseronok memusnahkan batu nisan di perkuburan Islam yang terletak di Syria. Tergamak sungguh hati mereka melakukan perbuatan seperti itu.Sikap mereka yang keji ini memang tidak boleh memaafkan kerana mempunyai perasaan yang tidak hormat kepada orang yang telah meninggal dunia tau. Bukan satu kubur je mereka musnahkan, malah hampir kesemuanya gais.

Perkara macam ni kita tak boleh nak dibiarkan. Walau bagaimanapun, kita sebagai saudara Islam haruslah menolong mereka dengan menyebarkan berita ni kepada satu dunia supaya mereka tahu apa yang sedang berlaku. Jangan lupa share okay?

OHMEDIA: SEMOGA ALLAH MEMBALAS PERBUATAN KEJI MEREKA!

Sumber: Twitter | Borak Daily

+ Baca respon pembaca benci Yahudi di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top