Connect with us

Oh! Media

(Video) Netizen Tergamam Selepas Lihat Pemuda Ini Terselamat Dari Insiden Kipas Siling Terjatuh

Oh! Tidak

(Video) Netizen Tergamam Selepas Lihat Pemuda Ini Terselamat Dari Insiden Kipas Siling Terjatuh

Ohmedia memang takut betul kalau tengok kejadian kipas siling terjatuh dekat atas orang lain. Cuba korang bayangkan tengah syok duduk atas kerusi dan tiba-tiba jer kipas tu terjatuh atas korang terkena dekat muka. Aduh!

Haa, macam tu lah terjadi dekat seorang pemuda ini di tempat kerjanya. Menerusi video yang dimuatnaik oleh @nrtniax di Twitter, seorang lelaki yang dikenali sebagai rakan kepada abangnya terselamat dari terkena kipas siling.Korang nak tahu macam mana? Video yang berdurasi 45 saat itu menunjukkan lelaki tersebut menundukkan kepalanya untuk mengambil sticker di bawah meja dan secara tiba-tiba kipas siling itu terjatuh di atas badannya. Fuh, nasib baik gais!

Kejadian ini telah membuatkan netizen turut berasa lega. Alhamdulillah, Ohmedia rasa bersyukur bila tengok lelaki ini bernasib baik kerana dapat diselamatkan dan tidak mengalami apa-apa kecederaan tau.

OHMEDIA: PSST! NASIB BAIKLAH TEMPAT OHMEDIA GUNA AIRCOND JER.

Sumber: Twittter

+ Baca respon pembaca trauma dengan kipas siling di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top