Connect with us

Oh! Media

Netizen Samakan Baju Batik Menteri Kanan Pertahanan Dengan Juadah Enak Bulan Ramadan

Oh! Tidak

Netizen Samakan Baju Batik Menteri Kanan Pertahanan Dengan Juadah Enak Bulan Ramadan

Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan, macam-macam gelagat netizen Ohmedia tengok dan ada juga segelintir orang menunjukkan sikap yang sebenar seperti mencuri idea jenama tempatan lain. Oops!

Apa yang lebih menghiburkan adalah baru-baru ini warganet di Facebook menyamakan baju batik Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri dengan hidangan popular tempatan seperti kuih, kek dan sebagainya.

Menerusi sebuah entri milik pengguna DakuCing Ku, bapa mentua kepada pereka fesyen terkenal Jovian Mandagie itu telah menarik perhatian netizen dengan corak bajunya yang dipakai semasa sidang media.

Sekali pandang..cantik-cantik baju batik Datuk Seri Ismail Sabri pakai. 2x pandang..nampak menyelerakan lagi-lagi bila tengok masa tengah puasa..Terliur lah pulak! Sidang Media selalu dinantikan. Suka tengok penampilan Datuk. Nampak ceria dan muda 10 tahun pakai baju warna warni.
OHMEDIA: LAJU JER NETIZEN BUAT KERJA KAN? HEHE.

Sumber: Facebook

+ Baca respon pembaca beri pendapat di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top