Connect with us

Oh! Media

Kejam! Budak Perempuan Ini Didera Dengan Ibu Tiri Selama Setahun

Oh! Tidak

Kejam! Budak Perempuan Ini Didera Dengan Ibu Tiri Selama Setahun

Ya Allah, tergamak sungguh kau membuat kanak-kanak yang tidak berdosa ni. Ohmedia rasa sedih apabila melihat posting Buletin TV3 di Facebook baru-baru ini mengenai seorang kanak-kanak perempuan yang berusia 11 tahun didera dengan ibu tirinya.
Mangsa tersebut telah mengalami kecederaan di bahagian muka, kaki dan tangan. Lebih menyedihkan apabila mangsa itu dipukul dengan topi keledar dan kayu. Cuba korang bayangkan betapa sakitnya budak tu kena tanggung.

Selama setahun dia kena dera dengan ibu tirinya tau. Walau bagaimanapun, pihak polis telah berjaya memberkas bapa dan ibu tirinya di Permatang Pauh, Pulau Pinang. Alhamdulillah.

Ohmedia doakan semoga suspek mendapat balasan yang setimpal atas apa yang mereka lakukan. Berani buat, berani tanggunglah! Posting yang dimuatnaik oleh Buletin TV3 ini telah mendapat 5k likes dan 558 shares di Facebook.

OHMEDIA: SEMOGA AWAK MEMBESAR DENGAN BAIK YA SAYANG?

Sumber: Buletin TV3

+ Baca respon pembaca marah ibu tirinya di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top