Connect with us

Oh! Media

Fad Bocey Cium Baju Arwah Abam, Tak Sempat Tatap Kali Terakhir Buat Ramai Sebak!

Oh! Tidak

Fad Bocey Cium Baju Arwah Abam, Tak Sempat Tatap Kali Terakhir Buat Ramai Sebak!

Kehilangan Abam Bocey sangat memberi kesan kepada orang ramai terutamanya ahli keluarga dan sahabat. Ramai yang tahu berkenaan ketiadaan Fad Bocey semasa pengebumian arwah Abam. Fad Bocey dikatakan tidak dapat menahan sebak apabila bertemu sahabat baiknya, Achey di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pagi tadi dari Jepun.

Kesedihan ini tidak dapat dinafikan lagi kerana mereka bertiga adalah sahabat yang sangat baik. Fad yang pada mulanya kelihatan tenang, tidak dapat menahan sebak apabila Achey membawa baju peninggalan arwah. Perkara yang lebih menyedihkan lagi apabila kedua sahabat itu berguguran air mata ketika mencium baju Abam.

Ohmedia sendiri turut sebak melihat perkongsian Fad menerusi instagramnya. Fad mengatakan bahawa seolah-olah arwah Abam masih bersama mereka lagi. Fad juga turut memberikan kata semangat kepada Achey dan meredhai pemergian Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan.

Rata-ratanya, netizen turut berasa sedih melihat dua sahabat itu saling memberikan kata semangat. Ramai juga yang memberikan komen yang positif dan meminta mereka berdua untuk terus menjaga kabajikan anak arwah.

OHMEIDA: SALAM TAKZIAH DARI OHMEDIA UNTUK KELUARGA ABAM BOCEY DAN SEMOGA FAD DAN ACHEY DIBERIKAN KEKUATAN UNTUK TERUS MENGHIBURKAN PEMINAT-PEMINAT MEREKA. AL-FATIHAH.

Sumber: Rotikaya

+ Baca respon Fad Bocey cium baju arwah Abam di Facebokk Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top