Connect with us

Oh! Media

COVID-19 : Blaise Matuidi Positif Coronavirus

Oh! Tidak

COVID-19 : Blaise Matuidi Positif Coronavirus

Pemain tengah Perancis dan Juventus, Blaise Matuidi didapati positif Covid-19 selepas menjalani pemeriksaan perubatan. Ini menjadikan beliau sebagai pemain kedua Juventus selepas Daniele Rugani yang positif Covid-19 sejurus tamat perlawanan Serie A antara Juventus dan Inter Milan tempoh hari.Selain Matuidi, pemain tengah Hellas Verona, Mattia Zaccagni juga dikatakan positif Covid-19 dan mengalami demam beberapa hari selepas perlawanan Serie A antara Hellas Verona dan Sampdoria. Oleh yang demikian, pemain dan staf pasukan Verona akan menjalani kuarantin sehingga 25 Mac ini.
Untuk pengetahuan korang, Itali kini telah mencatat 31,000 bilangan kes Covid-19 sehingga menyebabkan 2,500 kematian. Wabak Covid-19 di Itali berjangkit dengan pantas akibat kesilapan rakyat di sana yang lari ke selatan sebelum Lockdown dan menjadi pembawa virus tersebut. Semoga pemain bola sepak yang dijangkiti wabak ini segera pulih dan boleh beraksi pada perlawanan akan datang.
OHMEDIA : MATUIDI MERUPAKAN TONGGAK UTAMA YANG MEMBANTU PERANCIS MENJULANG PIALA DUNIA 2018

Sumber : Berita Harian

+ Baca respon pembaca Blaise Matuidi positif Coronavirus di Facebook Oh! Media

.

………. perlawanan antara Verona dan Sampdoria

Selain menulis, Nizar juga merupakan seorang pelakon & pengacara. Beliau juga sebahagian dari team yang menjalankan media sosial bagi penjenamaan Oh! Media ini.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top