Connect with us

Oh! Media

Beberapa Pemain Liga Perdana Inggeris Disahkan Positif Covid-19

Oh! Tidak

Beberapa Pemain Liga Perdana Inggeris Disahkan Positif Covid-19

Saingan bola sepak Liga Perdana Inggeris akan bersambung tidak lama lagi. Justeru itu, ujian saringan Covid-19 telah dilakukan kepada 1,008 pemain dan staf kejurulatihan setiap kelab yang beraksi di liga tersebut.

Keputusan ujian yang dilakukan pada hari isnin dan selasa menyaksikan 4 orang telah positif virus tersebut. Antaranya pemain Watford Adrian Mariappa dan pembantu jurulatih Burnley Ian Woan. Sebelum ini, seorang pemain AFC Bournemouth dikatakan positif Covid-19 namun nama pemain tersebut dirahsiakan.
Untuk pengetahuan korang, sebanyak 2,572 saringan Covid-19 telah dijalankan kepada mereka yang terlibat dalam saingan Liga Perdana Inggeris dan hasilnya 12 orang disahkan positif. Persatuan Bola Sepak England pasti telah giat melakukan langkah-langkah terbaik untuk memastikan kesemua pemain berada dalam keaadan sihat sebelum kembali menjalani latihan.

OHMEDIA: SEMOGA KESEMUA PEMAIN BERADA DALAM KEADAAN SIHAT SEBELUM LIGA BERSAMBUNG NANTI


+ Baca respon pembaca beberapa pemain Liga Perdana Inggeris disahkan positif Covid-19 di Facebook Oh! Media

Selain menulis, Nizar juga merupakan seorang pelakon & pengacara. Beliau juga sebahagian dari team yang menjalankan media sosial bagi penjenamaan Oh! Media ini.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top