Connect with us

Oh! Media

Aliff Teega Akhirnya Bersuara Isu Laporan Perubatan Aisyah Hijanah Didakwa Dipukulnya

Trending

Aliff Teega Akhirnya Bersuara Isu Laporan Perubatan Aisyah Hijanah Didakwa Dipukulnya

Sebelum ini ada seorang pengguna Twitter memuat naik beberapa foto menunjukkan laporan perubatan Aisyah Hijanah.

ADVERTISEMENT

BACA: “Sumpah Alif Ni Si*l”, Laporan Perubatan Aisyah Hijanah Tersebar, Memang Sah Dipukul Alif Teega?

Jika dilihat laporan perubatan itu, dilihat yang Aisyah Hijanah yang kini sedang hamil 5 bulan telah dipukul suaminya sendiri, Alif Teega dan menerusi ruangan komen ramai yang memakinya.

Terbaru! Alif Teega menerusi satu perkongsian di Instagram menafikan yang dia telah memukul isterinya seperti apa yang tular itu.

Alhamdulillah, saya ada nampak laporan medical Isteri saya Aisyah. Saya tak mampu pun nak ulas tentang hal ni. sebab apa sahaja yang saya katakan dianggap tipu. Sebab semua orang sedang membenci saya. Saya mengaku apa yang saya buat. saya bernikah, saya mengaku. Tapi bab pukul isteri saya Aisyah itu dah sangat melampau.

Banyak kali saya sudah bagitahu pada abang-abang Aisyah untuk awak stop fitnah. dan burukkan keadaan. walhal saya dengan aisyah disini sangat baik. awak nak tengok apa? cerai? itu yang awak nak?

Apapun, kita tidak tahu sama ada perkara yang tular sebelum ini adalah benar atau tidak. Sama-sama kita tunggu kenyataan seterusnya dari tuan badan.

Kredit: Instagram Alif Teega

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas