Connect with us

Oh! Media

Zarina Anjoulie Akui Bekas Suami Kembali Pada Kekasih Lama, Tidak Lupa Untuk Doakan Kebahagiaan Mereka

Oh! Tidak

Zarina Anjoulie Akui Bekas Suami Kembali Pada Kekasih Lama, Tidak Lupa Untuk Doakan Kebahagiaan Mereka

Baru sahaja 6 bulan mendirikan rumah tangga, ramai nyata terkejut apabila pelakon Zarina Anjoulie mendedahkan bahawa dia sudah bercerai dengan Eilyas Azhar.

ADVERTISEMENT

Langsung tidak lari daripada tatapan umum selepas peristiwa sedih itu, Zarina ataupun Anju tidak kisah berkongsi cerita bagi semua yang ingin tahu mengenai keputusan drastik tersebut.

Bahkan wanita itu telah hadir sebagai tetamu di konti HotFm pada pagi tadi dan sedikit sebanyak, berkongsi cerita mengenai bahtera perkahwinannya yang menemui titik noktah di pertengahan jalan itu.

Tampil ceria dan positif, Anju langsung tidak menyesal dengan jalan yang diambilnya memandangkan dia merasai ketenangan yang diinginkan selepas dilanda dengan pelbagai kontroversi yang mana sebahagiannya adalah palsu.

Anju turut berkongsi bahawa dirinya berada dalam keadaan yang baik sahaja, malah meluahkan rasa gembira apabila kasih Eilyas dan bekas kekasihnya kembali bertaut.

Bahkan wanita itu turut mendedahkan ia berlaku semasa mereka masih lagi bergelar suami isteri namun bertegas bahawa perkara tersebut bukanlah punca kepada perpisahan mereka.

Malah Anju langsung tidak menyimpan dendam dan dengan ‘cool’nya mendoakan agar bekas suami dan kekasih lelaki itu bahagia hendaknya.

Katanya lagi, dia dan Eilyas perlu memperbetulkan diri mereka dahulu dan sepertinya mereka terlalu cepat membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Dalam pada itu, Anju turut menitipkan nasihat supaya setiap orang perlu mencintai diri sendiri supaya mereka juga akan mengecap bahagia dalam kehidupan.

Semoga Anju juga kan menjumpai bahagianya pada suatu hari nanti!

Kredit: HotFM

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top